Articole

February 24, 2021

Caramida aparenta de exterior – Modele fatade exterioare

Caramida aparenta exterior antichizata Techstone Viola detalii

Fatadele caselor sunt extrem de importante atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere termic. In definitiv, fatada e observata prima si ea imprima locuintei personalitate. Totodata, daca iti doresti ca trecerea timpului si factorii de mediu sa nu afecteze aspectul ei, trebuie sa alegi cu mare grija materialul folosit. Techstone Romania va ofera caramida aparenta de exterior injectata pe placa de polistiren de inalta densitate EPS 100. Ti-am pregatit un articol cu informatii esentiale despre alegerea modelelor de caramida aparenta de exterior, dar si cu imagini care sa te inspire.

Caramida aparenta exterior antichizata Techstone Viola

Primul aspect de care trebuie sa tii cont cand alegi un anumit model de caramida aparenta de exterior si o anumita cromatica pentru rosturile panourilor de caramida, este arhitectura casei. Este important si ca ea sa fie in acord cu aspectul general al strazii. Cu siguranta nu iti doresti ca locuinta ta sa faca nota discordanta sau sa iasa din evidenta intr-un mod tipator si neplacut. Asadar, fatada trebuie, in primul rand, sa respecte arhitectura casei si a strazii pe care se afla.

caramida aparenta de exterior pentru placari fatade


SFAT PRACTIC: Cu toate ca trebuie sa respecti cromatica si stilul general al strazii, asta nu inseamna ca nu poti sa o individualizezi intr-un mod fermecator si unic. La Techstone Romania poti sa-ti personalizezi caramida aparenta de exterior asa cum iti doresti. In acelasi timp, nu trebuie sa uitam ca, in definitiv, fatada nu trebuie aleasa doar dupa considerente estetice, ci si tinandu-se cont atat de rezistenta in timp a materialelor, cat si de intretinerea lor.
Caramida aparenta de exterior de la Techstone vine cu propriile caracteristici, atat in privinta aspectului, cat si a rezistentei la factorii de mediu si la trecerea timpului. Indiferent de modelul de caramida aparenta de exterior ales nu sunt necesare anumite tratamente ulterioare de intretinere.

caramida aparenta de exterior cu rol de termoizolare

Cum se izoleaza fatada casei?

Izolarea fatadei asigura si o temperatura placuta in casa, dar si facturi mici atat iarna, cat si vara. Izolarea poate fi facuta si din etapa de constructie, dar si dupa ce casa a fost finalizata. Primul factor de care trebuie sa tii cont sunt conductivitatea termica (k or λ) si rezistenta termica(valoarea-R) a materialelor pe care le utilizezi.
Materialele pe care le poti folosi pentru izolarea casei sunt polistirenul expandat sau extrudat, vata minerala de sticla, dar si aerogel, pluta, celuloza si chiar paie. Fiecare dintre aceste materiale au conductivitati si rezistente diferite, dar si costuri diferite, asa ca atunci cand faci alegerea trebuie sa tii cont de raportul dintre aceste aspecte. De aceea TechStone Romania va ofera cel mai ieftin si mai revolutionar termosistem.
Polistirenul este cel mai utilizat material pentru izolare, iar daca planuiesti sa-ti izolezi casa cu ajutorul lui TechStone iti sugereaza sa achizitionezi cele mai ieftine panouri de caramida aparenta de exterior, care prin placarea lor anuleaza foarte multe operatiuni inutile in realizarea termosistemului in stil clasic.

Pentru detalii suplimentare click aici

Caramida aparenta exterior Techstone Kiev 2
Panouri imitatie caramida, Panouri termoizolante imitatie caramida, Termosisteme fatade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *