Articole

December 27, 2019

Caramida aparenta rosie

Panourile de caramida aparenta rosie produse de Techstone, fie daca le placam la interior sau le placam la exterior, fie ca au rol de termosistem sau doar rol decorativ, sunt un material revolutionar folosit pentru placarile verticale de interior si exterior. Se remarca nu doar prin duritatea si rezistenta sa sau prin frumusetea bruta exprimata in textura, fiind la baza rasinile poliesterice polimerizate pe suprafata placii de polistiren, dar si prin pretul comparativ mai bun fata de caramida traditionala.

Ceea ce ii aduce plus valoare caramidei aparente in exterior, pe langa culoarea sa rosie, este rolul de protectie pe care il dezvolta intr-un spatiu cu umiditate ridicata – un material cu un grad extrem de ridicat la umezeaza si apa. Caramida aparenta rosie este folosita in interior in scop estetic pentru pereti, imbracarea semineului, a arcadelor sau a peretilor. Daca ai un proiect special, in afara de dimensiunea standard a placii de polistiren, se poate debita la cerere la orice dimensiune. Fie daca vorbim de  caramida aparenta de interior sau o caramida aparenta de exterior , culoarea rosie este o culoare clasica si moderna in acelasi timp.

Techstone Romania va ofera cel mai elegant termosistem de caramida aparenta rosie care poate fi placat pe orice suprafata, fara ca peretii sa fie indreptati.

Panouri imitatie caramida, Placi caramida aparenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *