Cum comand

cum comand caramida aparenta

Poti face comanda online, pe, site-ul nostru completand formularul de la pagina CONTACT cat si telefonic: 0728 996 079 sau pe e-mail: info@caramida-aparenta.co.ro

In cazul in care intampini dificultati in procesul de comanda, incearca alt web browser: Google Chrome sau Mozilla Firefox. Produsul pe care doresti sa il comanzi poate fi gasit prin folosirea campului de cautare sau direct de pe pagina produsului.

Cum comand telefonic?

Sunand la departamentul tehnic 0728 996 079, iar un agent de vanzari iti va prelua comanda prin telefon.

Cum comand prin e-mail?
Asteptam comanda ta si pe adresa de mail: info@caramida-aparenta.co.ro
Comanda prin mail trebuie sa aiba formatul urmator:
Subiect e-mail: cuvintele “Comanda noua” urmate de numele tau.

Continutul obligatoriu din e-mail:

1. Numele produsului comandat si numarul de bucati/mp
3. Numele si prenumele tau. Daca se doreste factura pe societate, te rugam sa ne scrii numele societatii impreuna cu numele delegatului si datele din C.I.
4. CNP
5. Telefon           
6. Metoda de plata (ramburs, ordin de plata sau plata prin card bancar.)
7. Localitate/Judet
8. Adresa de livrare
9. Observatii

Cum comand in magazin?
Imediat ce ajungi aici, la sediul fabricii noastre din Bucuresti, strada Caporal Constantin Balan nr 2, un consilier te va asista pe perioada in care te decizi cu privire la produsul dorit. Totodata, de la receptie iti poti lua o lista de cumparaturi, astfel incat sa-ti poti nota pe ea produsele dorite. In fabrica poti face comanda si poti achita pe loc conform cu termenii si conditiile noastre, de asemenea poti achita ulterior prin ordin de plata sau online cu cardul.

NU UITATI!

ESTE DREPTUL DVS FUNDAMENTAL SA CERETI MOSTRE, SA SOLICITATI SA VI SE PRODUCA O MOSTRA DIN MODELUL DE TERMOSISTEM DE FATADA SOLICITAT, DACA EA NU SE AFLA IN FLUXUL DE PRODUCTIE.

ESTE DREPTUL DVS FUNDAMENTAL SA VEDETI SI SA ANALIZATI PRODUSUL INAINTE DE CUMPARARE. DE ACEEA POFTITI IN FABRICA NOASTRA, COMANDATI PRODUSUL PE CARE DORITI SA-L VEDETI CU 24 DE ORE INAINTE, IAR NOI VOM FI MANDRI SA VA PREZENTAM CEL MAI REVOLUTIONAR TERMOSISTEM, LA CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA.