Cum economisesti bani cu termosistemul de caramida aparenta

Cum economisesti bani cu termosistemul de caramida aparenta

Ati auzit de sigur de economiile pe care le faci daca iti termoizolezi casa? Daca doriti sa economisiti si mai multi bani, atunci polistirenul si una dintre cele mai bune alegeri.

Polistirenul este o forma de termoizolare foarte usoara si flexibila, care se poate folosi rapid si simplu, chiar si de catre incepatori. Acesta poate fi folosit pentru a izola termic casa, micsorand astfel pierderile de caldura si aportul de caldura de la centralele termice.

Termosistemul de caramida aparenta este un sistem de izolare termică din polistiren pe care este injectata caramida aparenta, ușor de aplicat și rapid. Termosistemul asigura o etansare perfecta impreuna cu un strat de protectie termoizolanta din caramida aparenta extrem de ingenios atasata pe placa de polistiren. Sistemul este ideal pentru suprafete exterioare si interioare, cum ar fi peretii exteriori si interiori, fatada cladirii si alte suprafete mari .

Polistirenul termoizolant ofera mai multe avantaje. De exemplu, reduce consumul de energie și costurile, este rezistent la zgrieturi și la mucegai, miros și umezeala. Polistirenul este, de asemenea, un material non-toxic, așa ca nu există nicio problemă medicala.

Daca doriti sa economisiti bani si sa va izolati termic casa, atunci polistirenul termoizolant este o solutie excelenta. Termosistemul TechStone  ofera, de asemenea, avantaje suplimentare în ceea ce privește izolarea termică datorita sistemul ingenios si revolutionar de atasare prin polimerizare a caramizii aparente pe suprafata sa. Asadar, cu ajutorul termosistemului produs de noi, printr-o simpla aplicare a placii pe peretele casei veti obtine cele mai bune rezultate.

CARACTERISTICI TEHNICE SI BENEFICII

 

  1. Termosisteme pentru fatade extrem de durabile;
  2. Caramida aparenta nu necesita intretinere speciala;
  3. Caramida aparenta nu se decoloreaza;
  4. Rezistenta mare la impact;
  5. Montaj rapid si simplu in comparatie cu termosistemul clasic – dintr-o singura aplicare realizati si termosistemul peretelui dar si zona decorativa;
  6. Mult mai ieftin decat termosistemul clasic;
  7. Performanta termica ridicata;
  8. O gama larca de culori si suprafete;
  9. Flexibilitate mare – Pot fi montate si pe suprafete care nu au un grad mare de curbura;

Va garantam cel mai mic timp de livrare si transport gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei pentru comenzi mai mari de 25000 lei. Pentru oricare dintre clientii nostri optimizam in mod gratuit spatiul de montaj pentru evitarea pierderilor. Pretul devine negociabil pentru comenzi mai mari de 30000 lei si se ofera in mod gratuit toate accesoriile necesare montajului termosistemului de caramida aparenta: spuma poliuretanica tip adeziv, chitul montaj pentru rosturi si culoarea aferenta rosturilor pentru corectare

 

Stilul-Classica