Site icon Caramida aparenta

Despre noi

Despre noi

Caramida aparenta - despre noi

De ce sa alegi termosistemul de cărămidă aparentă?

Alegerea unui termosistem de cărămidă aparentă poate fi o opțiune excelentă pentru diferite proiecte de construcție. Iată zece motive pentru care ai putea considera acest tip de sistem:

 1. Izolare termică eficientă: Termosistemul de cărămidă aparentă oferă o izolație termică superioară, reducând pierderile de căldură și costurile de încălzire în timpul iernii.
 2. Aspect estetic plăcut: Cărămida aparentă conferă un aspect tradițional și rustic clădirii, fiind apreciată pentru frumusețea sa.
 3. Durabilitate: Cărămida este un material durabil și rezistent la condiții meteorologice nefavorabile, ceea ce face ca termosistemul de cărămidă să fie o alegere potrivită pentru clădiri care trebuie să reziste în timp.
 4. Rezistență la foc: Cărămida este un material rezistent la foc, ceea ce adaugă un nivel suplimentar de siguranță clădirii.
 5. Reducerea cheltuielilor cu energie: Datorită izolației termice eficiente, termosistemul de cărămidă poate reduce semnificativ costurile cu încălzirea sau răcirea clădirii.
 6. Controlul umidității: Cărămida are capacitatea de a regla umiditatea din interiorul clădirii, asigurând un mediu confortabil pentru locatari.
 7. Sunet și izolare fonică: Cărămida aparentă are proprietăți excelente de izolare fonică, reducând zgomotul din exterior.
 8. Valoare de revânzare crescută: Clădirile construite cu termosistem de cărămidă aparentă pot avea o valoare de revânzare mai mare datorită aspectului și durabilității lor.
 9. Mediu înconjurător: Folosirea cărămizii poate fi o opțiune mai ecologică, deoarece este un material natural și reciclabil.
 10. Varietate de stiluri: Termosistemul de cărămidă aparentă este disponibil în diferite stiluri, culori și finisaje, oferind o flexibilitate mare în designul clădirii.

Alegerea unui termosistem de cărămidă aparentă depinde de nevoile și preferințele tale, dar aceste motive pot ajuta la înțelegerea avantajelor acestui tip de construcție.

Servicii pentru dumneavoastra

…Si pentru ca va oferim cel mai revolutionar termosistem, vrem sa va oferim si cele mai bune servicii…

 1. Transport specializat

  Pentru orice comanda care depaseste 25000 lei + TVA , va oferim transport absolut gratuit.

 2. Proiectare si optimizare

  Optimizam si proiectam in mod absolut gratuit orice suprafata care trebuie placata cu panouri caramida aparenta.

 3. Antichizare si curatare placari vechi

  Antichizam si curatam placarile vechi de caramida aparenta la fata locului conform cererii dvs.

 4. Indicatii pentru montaj

  Specialistii nostri va ofera in mod gratuit detalii de montaj pentru produsele achizitionate de la noi.

Viziunea noastra…

Punem accent pe intelegerea nevoilor clientilor, prin oferirea unor servicii de inalta calitate si imbinarea designului cu circumstantele practice oferind placilor de imitatie caramida si placilor de imitatie piatra o  identitate aparte. Identitatea creaza imagine, imaginea aduce succes.

Spiritul nostru a luat nastere odata cu inventarea si brevetarea acestui termosistem de caramida aparenta in anul 2018. Este o poveste despre ideea de a ajuta oamenii sa obtina cel mai bun termosistem pentru casele lor, la un pret mult mai mic decat termosistemul clasic.

Puteti beneficia de serviciile noastre apeland la telefon mobil: 0728 996 079 sau e-mail: info@caramida-aparenta.co.ro

1420Proiectari si optimizari realizate
206Proiecte in desfasurare
32985Montaje realizate
94200Total comenzi livrate 2018 – 2023

NU UITATI!

 • ESTE DREPTUL DVS FUNDAMENTAL SA CERETI MOSTRE, SA SOLICITATI SA VI SE PRODUCA O MOSTRA DIN MODELUL DE TERMOSISTEM DE FATADA IMITATIE CARAMIDA SOLICITAT, DACA EA NU SE AFLA IN FLUXUL DE PRODUCTIE.
 • ESTE DREPTUL DVS FUNDAMENTAL SA VEDETI SI SA ANALIZATI PRODUSUL INAINTE DE CUMPARARE. DE ACEEA POFTITI IN FABRICA NOASTRA, COMANDATI PRODUSUL PE CARE DORITI SA-L VEDETI, CU 24 DE ORE INAINTE, IAR NOI VOM FI MANDRI SA VA PREZENTAM CEL MAI REVOLUTIONAR TERMOSISTEM CU IMITATIE CARAMIDA, LA CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA.
Exit mobile version