Caramida aparenta de exterior Anthology

98LEI / MP

Toate modelele de caramida aparenta de exterior pentru fatade sunt de calitate exceptionala. Preturile sunt calculate la paritatea EURO/LEU / MP, in ziua in care este lansata comanda si nu contin TVA. Pentru comenzi mai mari de 300 MP , beneficiati de transport gratuit iar pretul devine negociabil.

DIMENSIUNI PLACA POLISTIREN EPS 100 - 100 X 50 X 10 CM

Pentru stabilirea pretului la comenzi pe placi de polistiren cu alte dimensiuni decat cele indicate mai sus, contactati specialistii nostri la telefon 0728 996 079

SKU: CAE - TA - 01 Category:
General Details

Caramida aparenta de exterior Anthology realizata pe placa de polistiren de inalta densitate, gosime 10 cm, cu transfer termic scazut, cu dimensiunile 100 x 50 x 10 cm, folosit pentru exterior la anveloparea peretilor noi construiti sau nou renovati. Aplicabilitate foarte simpla – spuma poliuretanica si prinderi mecanice.

Sunt realizate la cerere pe placi de polistiren extrudat de 2 cm si pentru interior si exterior, dar si pe placi de polistiren de inalta densitate EPS 100 CU GROSIMI DE 50 MM, 80 MM, 150 MM, toate acestea fiind cu rol de termosistem. Este un produs care inlocuieste foarte multe operatiuni in constructia efectiva a unui imobil, aplicandu-se direct pe peretele construit al obiectivului, fara sa fie necesar un finisaj special. In acest caz, caramida aparenta de exterior Anthology protejeaza peretele, transferul termic fiind aproape 0 ( zero ).

Produs prevazut la cerere cu coltare. Comanda minima 35 MP

Pentru a vizualiza noul sistem de montaj CLICK AICI

Panourile termoizolante decorative aduc un plus de caracter și profunzime oricărui spațiu. Fie că optezi pentru un look rustic, tradițional sau modern, cărămida aparentă se poate integra armonios cu diverse stiluri de design interior. Textura și culoarea cărămizii pot adăuga căldură și personalitate unei încăperi, transformând un perete simplu într-un punct focal impresionant.

2. Instalare rapidă și curată

Comparativ cu zidăria tradițională din cărămidă, panourile cu cărămidă aparentă sunt mult mai ușor de instalat. Acest lucru le face o opțiune ideală pentru proiectele de renovare rapidă sau pentru cei care doresc să minimizeze deranjul în casa lor nou construită. Panourile sunt de obicei ușoare și se potrivesc perfect pe perete, făcând procesul de instalare curat și lipsit de complicații.

3. Izolare termică și acustică

Pe lângă avantajele estetice, panourile cu cărămidă aparentă pot îmbunătăți și performanța termică și acustică a unei locuințe. Materialele folosite în fabricarea acestor panouri pot ajuta la izolarea termică, menținând casa mai caldă iarna și mai răcoroasă vara. De asemenea, proprietățile acustice ale cărămizii aparente pot reduce nivelul de zgomot din interiorul casei, creând un mediu mai liniștit și mai confortabil.

4. Durabilitate și întreținere redusă

Cărămida aparentă este recunoscută pentru durabilitatea sa. Panourile sunt rezistente la uzură, umiditate și variații de temperatură, ceea ce le face o opțiune de lungă durată pentru orice casă. Mai mult, întreținerea este minimală; ele nu necesită vopsire periodică sau tratamente speciale pentru a-și păstra aspectul estetic. O simplă ștergere cu o cârpă umedă este suficientă pentru a îndepărta praful sau murdăria acumulată.

5. Valoare adăugată proprietății

Investiția în panouri termoizolante decorative poate adăuga valoare estetică și financiară casei tale. Aspectul unic și finisajele de calitate superioară atrag atenția și pot crește valoarea de piață a proprietății. În plus, avantajele legate de izolare și durabilitate sunt adesea aspecte apreciate de potențialii cumpărători.

Alegerea acestor panouri cu cărămidă aparentă pentru peretele nou construit al casei tale este o decizie care oferă numeroase beneficii. De la îmbunătățirea estetică și confortul termic și acustic, până la durabilitate și valoare adăugată, avantajele sunt semnificative. Cu o varietate de stiluri și culori disponibile, poți alege ușor opțiunea care se potrivește cel mai bine viziunii tale pentru casa ideală. Indiferent de alegerea finală, panourile cu cărămidă aparentă reprezintă o investiție inteligentă în confortul și estetica locuinței tale.

accesorii necesare termoizolarii

Detalii tehnice
 • protectia termica a peretilor exteriori ai casei;
 • aspect vizual atractiv;
 • se pot monta pe orice structura si pe orice suprafata a peretelui, prinderea se efectueaza cu spuma poluretanica, adeziv, si prinderi mecanice, dibluri, etc.
 • se pot monta in orice perioada a anului, indiferent de temperaturile exterioare;
 • timpul de montaj este extrem de redus deoarece panourile termosistem sunt mari si nu necesita alte finisaje ale peretelui, deci se poate monta direct pe perete, imediat ce este construit fara a fi necesara gletuirea acestuia sau indreptarea peretelui , in prealabil – finisarea si izolarea peretelui se realizeaza in acelasi timp;
 • optiuni multiple de finisaj;
 • rapiditate in executie – montaj;
 • nu contin gaze toxice pentru ca sunt realizate doar din polistiren extrudat sau cu EPS 100, cu densitate foarte mare;
 • se debiteaza foarte usor;
 • termopanelul nu este influentat de apa sau de umezeaza;
 • se curata foarte usor;
 • nu se decoloreaza, culoarea fiind in masa caramizii sau a imitatiei de piatra care se injecteaza pe platforma de polistiren printr-un sistem complex de polimerizare a rasinii poliesterice amestecate cu praf de marmura;

fisa tehnica polistiren EPS 100

Servicii
 • Cel mai scurt timp de livrare – Timpul de livrare variaza in functie de momentul lansarii comenzii si de marimea acesteia;
 • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 30000 lei;
 • Optimizarea comenzii se realizeaza de catre specialistii nostri in mod gratuit;
 • Instructiuni de montaj;
 • Garantie 30 de ani;

transport gratuit in romania

Cum comand cărămidă aparentă?

Dacă ești gata să aduci un plus de stil și calitate locuinței tale prin adăugarea de panouri cu cărămidă aparentă, procesul de comandă este simplu și accesibil. Înțelegem importanța de a avea toate detaliile necesare înainte de a face o alegere, și suntem aici pentru a-ți oferi toată asistența de care ai nevoie.

Comandă telefonic sau prin formularul de contact

Pentru a plasa o comandă, poți suna la numărul 0728996079. Echipa noastră de specialiști va fi gata să-ți răspundă la întrebări, să discute despre specificațiile proiectului tău și să-ți ofere recomandări personalizate bazate pe nevoile tale. Dacă preferi să ne contactezi în scris, te invităm să completezi formularul de pe pagina noastră de contact. Indiferent de metodă, ne angajăm să răspundem prompt și eficient cererilor tale.

Obține o mostră din modelul ales

Știm cât de important este să te asiguri că alegerea ta este cea potrivită. Din acest motiv, oferim posibilitatea de a obține o mostră din modelul de cărămidă aparentă care ți-a atras atenția. Contactează-ne cu preferințele tale, și vom aranja ca o mostră să ajungă la tine, permițându-ți să evaluezi calitatea și aspectul materialului înainte de a face comanda finală.

Vizitează fabrica noastră

Pentru o experiență completă și pentru a vedea mai de aproape cum sunt create panourile noastre cu cărămidă aparentă, te invităm să vizitezi fabrica noastră. Te rugăm să ne anunți cu 24 de ore înainte de vizita ta, astfel încât să ne asigurăm că te vom putea primi în cele mai bune condiții și că îți vom oferi un tur informativ și complet. Vizita la fabrică este o oportunitate excelentă de a cunoaște echipa noastră și de a vedea de ce suntem mândri de produsele pe care le oferim.

Ne angajăm să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate, de la primul contact și până la finalizarea proiectului. Alegând panourile noastre cu cărămidă aparentă, alegi nu doar un produs de excepție, ci și o experiență de cumpărare fără egal. Te așteptăm să ne contactezi și să începem împreună transformarea spațiului tău.

Eficienta energetica

Polistirenul expandat (EPS) 100 este un material izolant termic de înaltă performanță, utilizat pe scară largă în construcții datorită proprietăților sale superioare de izolație, eficienței energetice și sustenabilității. Acest material este preferat pentru aplicații care necesită un echilibru între costuri eficiente și izolație termică robustă, inclusiv în izolarea pereților exteriori, acoperișurilor, pardoselilor și fundațiilor. Iată câteva detalii tehnice care evidențiază eficiența energetică a polistirenului EPS 100:

Conductivitate termică: EPS 100 prezintă o conductivitate termică (λ) foarte scăzută, care variază în general între 0,030 și 0,038 W/(m·K). Această proprietate indică capacitatea materialului de a reduce semnificativ transferul de căldură, contribuind la menținerea temperaturii interioare stabile și la reducerea consumului de energie pentru încălzirea și răcirea clădirii.

Rezistența termică (R-value): Datorită conductivității termice scăzute, EPS 100 oferă o rezistență termică ridicată, facilitând o izolare eficientă. Valoarea R pentru o grosime de 1 metru de EPS 100 este calculată prin inversarea conductivității termice, oferind un indicator al eficienței izolației. De exemplu, pentru o conductivitate termică de 0,035 W/(m·K), valoarea R pentru 1 metru de EPS 100 ar fi aproximativ 28,57 m²K/W, evidențiind o capacitate excelentă de a izola termic.

Densitate: EPS 100 are o densitate nominală de aproximativ 100 kg/m³, echilibrând durabilitatea cu ușurința în manipulare și aplicare. Această densitate asigură o bună rezistență mecanică la compresiune și la impact, făcând materialul adecvat pentru o varietate de aplicații structurale și de izolație.

Permeabilitatea la vapori de apă: Polistirenul EPS este semi-permeabil la vapori de apă, având o permeabilitate care permite difuzia controlată a umidității, reducând astfel riscul condensului și al deteriorării izolației pe termen lung.

Durabilitate și longevitate: EPS 100 nu se degradează în timp și nu își pierde proprietățile izolatoare, asigurând o performanță de izolație constantă pe durata de viață a clădirii. Este rezistent la majoritatea substanțelor chimice întâlnite în construcții și nu este afectat de umiditate sau de organismele biologice.

Impactul asupra mediului: EPS 100 este un material sustenabil, având un impact redus asupra mediului în comparație cu alte materiale izolatoare. Este 100% reciclabil și contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor.

În concluzie, polistirenul EPS 100 reprezintă o soluție de izolare termică extrem de eficientă și economică, adecvată pentru o gamă largă de aplicații în construcții. Utilizarea sa contribuie la creșterea eficienței energetice a clădirilor, la reducerea costurilor de exploatare și la promovarea sustenabilității în sectorul construcțiilor.