Caramida aparenta exterior Adiaman Antic

98LEI / MP

Toate modelele de caramida aparenta de exterior pentru fatade sunt de calitate exceptionala. Preturile sunt calculate la paritatea EURO/LEU / MP, in ziua in care este lansata comanda si nu contin TVA. Pentru comenzi mai mari de 300 MP , beneficiati de transport gratuit iar pretul devine negociabil.

DIMENSIUNI PLACA POLISTIREN EPS 100 - 100 X 50 X 10 CM

Pentru stabilirea pretului la comenzi pe placi de polistiren cu alte dimensiuni decat cele indicate mai sus, contactati specialistii nostri la telefon 0728 996 079

SKU: CAE - TAA Category:
General Details

Caramida aparenta exterior Adiaman Antic, cu rol de termosistem, realizat pe placa de polistiren cu EPS 100, grosime 10 cm, cu transfer termic scazut, folosit pentru exterior la anveloparea peretilor noi construiti sau nou renovati. Aplicabilitate foarte simpla – spuma poliuretanica si prinderi mecanice ( in functie de natura peretelui si de planeitate se poate folosi si adeziv de polistiren ).

Sunt realizate la cerere pe placi de polistiren extrudat de 10 sau 20 mm pentru interior si exterior, si pe placi de polistiren EPS 100 cu grosimi de 50mm si 80mm pentru exterior si este un produs care inlocuieste foarte multe operatiuni in constructia efectiva a unui imobil, aplicandu-se direct pe peretele construit al obiectivului, fara sa fie necesar un finisaj special. In acest caz, acest model de caramida aparenta exterior Adiaman Antic protejeaza peretele, transferul termic fiind aproape 0 ( zero ).

Produs prevazut la cerere cu coltare. Comanda minima 35 MP.

Pentru a vizualiza noul sistem de montaj CLICK AICI

Panourile cu cărămidă aparentă reprezintă o soluție inovatoare și eficientă din punct de vedere energetic pentru fațadele clădirilor și interioare. Acestea combină frumusețea estetică a cărămizii tradiționale cu avantajele tehnologice moderne, oferind o alternativă sustenabilă și eficientă pentru construcții și renovări.

Eficiența energetică a panourilor cu cărămidă aparentă provine din capacitatea lor de a izola termic clădirile, reducând astfel necesarul de energie pentru încălzirea și răcirea spațiilor interioare. Materialul din care sunt fabricate aceste panouri are proprietăți de izolare termică superioară, care contribuie la menținerea unei temperaturi constante în interior, indiferent de condițiile exterioare. Acest lucru se traduce printr-o reducere semnificativă a consumului de energie, cu beneficii directe asupra costurilor de întreținere și asupra mediului înconjurător.

În plus, panourile cu cărămidă aparentă oferă o soluție durabilă și de lungă durată. Rezistența lor la factorii de mediu externi, cum ar fi umiditatea, variațiile de temperatură și radiațiile UV, înseamnă că proprietățile lor izolante se mențin de-a lungul timpului. Aceasta înseamnă că odată instalate, panourile contribuie la eficiența energetică a clădirii pe termen lung, fără a necesita înlocuiri frecvente sau întreținere costisitoare.

Pe lângă avantajele legate de izolare, panourile cu cărămidă aparentă contribuie și la confortul acustic al spațiilor interioare. Capacitatea lor de a absorbi și de a diminua zgomotele exterioare face din aceste panouri o alegere excelentă pentru zonele rezidențiale și de birouri, unde liniștea contribuie la calitatea vieții și la productivitate.

În concluzie, panourile cu cărămidă aparentă reprezintă o alegere inteligentă și responsabilă pentru oricine caută soluții de construcție care combină estetica cu performanța energetică. Prin alegerea acestor panouri, proprietarii de case și afaceri pot beneficia de un confort îmbunătățit, reducerea cheltuielilor cu energia și o amprentă ecologică minimă, contribuind astfel la un viitor mai sustenabil.

 

 

 

accesorii necesare termoizolarii

Detalii tehnice
 • protectia termica a peretilor exteriori ai casei;
 • aspect vizual atractiv;
 • se pot monta pe orice structura si pe orice suprafata a peretelui, prinderea se efectueaza cu spuma poluretanica, adeziv, si prinderi mecanice, dibluri, etc.
 • se pot monta in orice perioada a anului, indiferent de temperaturile exterioare;
 • timpul de montaj este extrem de redus deoarece panourile termosistem sunt mari si nu necesita alte finisaje ale peretelui, deci se poate monta direct pe perete, imediat ce este construit fara a fi necesara gletuirea acestuia sau indreptarea peretelui , in prealabil – finisarea si izolarea peretelui se realizeaza in acelasi timp;
 • optiuni multiple de finisaj;
 • rapiditate in executie – montaj;
 • nu contin gaze toxice pentru ca sunt realizate doar din polistiren extrudat sau cu EPS 100, cu densitate foarte mare;
 • se debiteaza foarte usor;
 • termopanelul nu este influentat de apa sau de umezeaza;
 • se curata foarte usor;
 • nu se decoloreaza, culoarea fiind in masa caramizii sau a imitatiei de piatra care se injecteaza pe platforma de polistiren printr-un sistem complex de polimerizare a rasinii poliesterice amestecate cu praf de marmura;

fisa tehnica polistiren EPS 100

Servicii
 • Cel mai scurt timp de livrare – Timpul de livrare variaza in functie de momentul lansarii comenzii si de marimea acesteia;
 • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 25000 lei;
 • Optimizarea comenzii se realizeaza de catre specialistii nostri in mod gratuit;
 • Instructiuni de montaj;
 • Garantie 30 de ani;

transport gratuit in romania

Cum comand cărămidă aparentă?

Dacă ești gata să aduci un plus de stil și calitate locuinței tale prin adăugarea de panouri cu cărămidă aparentă, procesul de comandă este simplu și accesibil. Înțelegem importanța de a avea toate detaliile necesare înainte de a face o alegere, și suntem aici pentru a-ți oferi toată asistența de care ai nevoie.

Comandă telefonic sau prin formularul de contact

Pentru a plasa o comandă, poți suna la numărul 0728996079. Echipa noastră de specialiști va fi gata să-ți răspundă la întrebări, să discute despre specificațiile proiectului tău și să-ți ofere recomandări personalizate bazate pe nevoile tale. Dacă preferi să ne contactezi în scris, te invităm să completezi formularul de pe pagina noastră de contact. Indiferent de metodă, ne angajăm să răspundem prompt și eficient cererilor tale.

Obține o mostră din modelul ales

Știm cât de important este să te asiguri că alegerea ta este cea potrivită. Din acest motiv, oferim posibilitatea de a obține o mostră din modelul de cărămidă aparentă care ți-a atras atenția. Contactează-ne cu preferințele tale, și vom aranja ca o mostră să ajungă la tine, permițându-ți să evaluezi calitatea și aspectul materialului înainte de a face comanda finală.

Vizitează fabrica noastră

Pentru o experiență completă și pentru a vedea mai de aproape cum sunt create panourile noastre cu cărămidă aparentă, te invităm să vizitezi fabrica noastră. Te rugăm să ne anunți cu 24 de ore înainte de vizita ta, astfel încât să ne asigurăm că te vom putea primi în cele mai bune condiții și că îți vom oferi un tur informativ și complet. Vizita la fabrică este o oportunitate excelentă de a cunoaște echipa noastră și de a vedea de ce suntem mândri de produsele pe care le oferim.

Ne angajăm să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate, de la primul contact și până la finalizarea proiectului. Alegând panourile noastre cu cărămidă aparentă, alegi nu doar un produs de excepție, ci și o experiență de cumpărare fără egal. Te așteptăm să ne contactezi și să începem împreună transformarea spațiului tău.

Eficienta energetica

Polistirenul expandat (EPS) 100 este un material izolant termic de înaltă performanță, utilizat pe scară largă în construcții datorită proprietăților sale superioare de izolație, eficienței energetice și sustenabilității. Acest material este preferat pentru aplicații care necesită un echilibru între costuri eficiente și izolație termică robustă, inclusiv în izolarea pereților exteriori, acoperișurilor, pardoselilor și fundațiilor. Iată câteva detalii tehnice care evidențiază eficiența energetică a polistirenului EPS 100:

Conductivitate termică: EPS 100 prezintă o conductivitate termică (λ) foarte scăzută, care variază în general între 0,030 și 0,038 W/(m·K). Această proprietate indică capacitatea materialului de a reduce semnificativ transferul de căldură, contribuind la menținerea temperaturii interioare stabile și la reducerea consumului de energie pentru încălzirea și răcirea clădirii.

Rezistența termică (R-value): Datorită conductivității termice scăzute, EPS 100 oferă o rezistență termică ridicată, facilitând o izolare eficientă. Valoarea R pentru o grosime de 1 metru de EPS 100 este calculată prin inversarea conductivității termice, oferind un indicator al eficienței izolației. De exemplu, pentru o conductivitate termică de 0,035 W/(m·K), valoarea R pentru 1 metru de EPS 100 ar fi aproximativ 28,57 m²K/W, evidențiind o capacitate excelentă de a izola termic.

Densitate: EPS 100 are o densitate nominală de aproximativ 100 kg/m³, echilibrând durabilitatea cu ușurința în manipulare și aplicare. Această densitate asigură o bună rezistență mecanică la compresiune și la impact, făcând materialul adecvat pentru o varietate de aplicații structurale și de izolație.

Permeabilitatea la vapori de apă: Polistirenul EPS este semi-permeabil la vapori de apă, având o permeabilitate care permite difuzia controlată a umidității, reducând astfel riscul condensului și al deteriorării izolației pe termen lung.

Durabilitate și longevitate: EPS 100 nu se degradează în timp și nu își pierde proprietățile izolatoare, asigurând o performanță de izolație constantă pe durata de viață a clădirii. Este rezistent la majoritatea substanțelor chimice întâlnite în construcții și nu este afectat de umiditate sau de organismele biologice.

Impactul asupra mediului: EPS 100 este un material sustenabil, având un impact redus asupra mediului în comparație cu alte materiale izolatoare. Este 100% reciclabil și contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor.

În concluzie, polistirenul EPS 100 reprezintă o soluție de izolare termică extrem de eficientă și economică, adecvată pentru o gamă largă de aplicații în construcții. Utilizarea sa contribuie la creșterea eficienței energetice a clădirilor, la reducerea costurilor de exploatare și la promovarea sustenabilității în sectorul construcțiilor.