Coltare decorative pentru fatada cu laturile egale Zennuro

80LEI / MP

Termosistemul de caramida aparenta si coltarele decorative pentru fatade sunt doar cateva dintre elementele de design exterior pe care le poti gasi in portofoliul nostru. Pentru stabilirea pretului la comenzi pe polistiren cu alte dimensiuni decat cele indicate la DETALII TEHNICE, contactati specialistii nostri la telefon 0728 996 079. Va garantam cel mai bun pret si cel mai mic timp de livrare.

SKU: CC - TD - 01 Category:
General Details

Coltare decorative pentru fatade care au rolul de a evidentia colturile exterioare ale cladirilor dandu-le o nota de eleganta. Ele sunt realizate din polistiren expandat de inalta densitate, acoperit cu o rasina poliesterica rezistenta la conditiile climaterice din Romania.

Comanda minima 35 ml

Colțare decorative pentru fațadă cu laturile egale reprezintă o soluție elegantă și practică pentru a adăuga un plus de stil și rafinament exteriorului oricărei clădiri. Aceste elemente arhitecturale nu doar că îmbunătățesc estetica generală a unei construcții, dar contribuie și la protejarea marginilor și colțurilor fațadei, oferind în același timp un finisaj uniform și atractiv. Proiectate pentru a se integra armonios cu diverse stiluri arhitecturale, colțarele decorative sunt versatile, rezistente și ușor de instalat, reprezentând o opțiune excelentă pentru orice proiect de renovare sau construcție.

Caracteristici și beneficii colțare decorative:

 • Estetica îmbunătățită: Colțarele decorative adaugă profunzime și caracter fațadei, evidențiind detaliile arhitecturale și creând un punct focal vizual interesant. Disponibile într-o varietate de stiluri, de la cele clasice la cele moderne, ele pot fi adaptate pentru a complementa orice design exterior.
 • Uniformitate: Având laturile egale, aceste colțare oferă un aspect simetric și echilibrat construcției, facilitând o tranziție fluidă între diferitele suprafețe ale fațadei.
 • Durabilitate: Fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi piatra naturală, betonul arhitectural sau polimerii reforțați cu fibră de sticlă (GFRP), colțarele decorative rezistă la condițiile meteorologice adverse, la uzură și la deteriorare pe termen lung, asigurând un aspect estetic plăcut pentru ani de zile.
 • Protecție sporită: Pe lângă rolul estetic, aceste colțare ajută la protejarea părților vulnerabile ale fațadei, precum marginile și colțurile, împotriva deteriorării cauzate de impact sau de eroziune.
 • Instalare ușoară: Designul inteligent și greutatea redusă a unor versiuni moderne fac ca instalarea colțarelor decorative să fie un proces simplu și rapid, ce nu necesită echipamente speciale sau modificări structurale semnificative.
 • Personalizare: Multitudinea de finisaje, culori și texturi disponibile permite personalizarea colțarelor pentru a se potrivi perfect cu schema coloristică și cu textura restului fațadei, oferind o libertate de design aproape nelimitată.

Colțarele decorative pentru fațadă cu laturile egale sunt, așadar, o alegere excelentă pentru oricine dorește să îmbunătățească aspectul exterior al unei clădiri fără a compromite funcționalitatea sau durabilitatea. Indiferent că renovarea vizează o clădire istorică sau construcția unei case moderne, aceste elemente arhitecturale adaugă valoare și eleganță proiectului, asigurând totodată o protecție îndelungată și o întreținere minimă.

Detalii tehnice
 • Inaltime: 250 mm (dimensiunea poate fi adaptabila)
 • Latime: 250 mm (dimensiunea poate fi adaptabila)
 • Grosime: 20 – 80 mm (dimensiunea poate fi adaptabila)
 • Lungime: 1000 mm
 • Material: polistiren expandat de inalta densitate acoperit cu rasini polisterice sau polistiren extrudat
 • Pretul este per ML pentru polistiren expandat de inalta densitate, pentru polistiren extrudat preturile sunt diferite si le puteti afla contactand departamentul tehnic la telefon 0728 996 079 sau la email techstone.romania@gmail.com
 • Comanda minima: 35 ml
Servicii
 • Cel mai scurt timp de livrare – Timpul de livrare variaza in functie de momentul lansarii comenzii si de marimea acesteia;
 • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 5500 lei;
 • Optimizarea comenzii se realizeaza de catre specialistii nostri in mod gratuit;
 • Instructiuni de montaj;
 • Garantie 30 de ani;
Cum comand ?

Dacă ești gata să aduci un plus de stil și calitate locuinței tale prin adăugarea de panouri cu cărămidă aparentă, procesul de comandă este simplu și accesibil. Înțelegem importanța de a avea toate detaliile necesare înainte de a face o alegere, și suntem aici pentru a-ți oferi toată asistența de care ai nevoie.

Comandă telefonic sau prin formularul de contact

Pentru a plasa o comandă, poți suna la numărul 0728996079. Echipa noastră de specialiști va fi gata să-ți răspundă la întrebări, să discute despre specificațiile proiectului tău și să-ți ofere recomandări personalizate bazate pe nevoile tale. Dacă preferi să ne contactezi în scris, te invităm să completezi formularul de pe pagina noastră de contact. Indiferent de metodă, ne angajăm să răspundem prompt și eficient cererilor tale.

Obține o mostră din modelul ales

Știm cât de important este să te asiguri că alegerea ta este cea potrivită. Din acest motiv, oferim posibilitatea de a obține o mostră din modelul de cărămidă aparentă care ți-a atras atenția. Contactează-ne cu preferințele tale, și vom aranja ca o mostră să ajungă la tine, permițându-ți să evaluezi calitatea și aspectul materialului înainte de a face comanda finală.

Vizitează fabrica noastră

Pentru o experiență completă și pentru a vedea mai de aproape cum sunt create panourile noastre cu cărămidă aparentă, te invităm să vizitezi fabrica noastră. Te rugăm să ne anunți cu 24 de ore înainte de vizita ta, astfel încât să ne asigurăm că te vom putea primi în cele mai bune condiții și că îți vom oferi un tur informativ și complet. Vizita la fabrică este o oportunitate excelentă de a cunoaște echipa noastră și de a vedea de ce suntem mândri de produsele pe care le oferim.

Ne angajăm să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate, de la primul contact și până la finalizarea proiectului. Alegând panourile noastre cu cărămidă aparentă, alegi nu doar un produs de excepție, ci și o experiență de cumpărare fără egal. Te așteptăm să ne contactezi și să începem împreună transformarea spațiului tău.