Panouri imitatie caramida Castello

75LEI / MP

Toate modelele de panouri imitatie caramida de exterior sunt de calitate exceptionala. Preturile sunt calculate la paritatea EURO/LEU / MP, in ziua in care este lansata comanda si nu contin TVA. Pentru comenzi mai mari de 200 MP , beneficiati de transport gratuit iar pretul devine negociabil.

DIMENSIUNI PLACA POLISTIREN EXTRUDAT: 125 X 60 X 2 CM

Pentru stabilirea pretului la comenzi pe placi de polistiren cu alte dimensiuni decat cele indicate mai sus, contactati specialistii nostri la telefon 0728 996 079

SKU: PIC - TC - 011 Category:
General Details

Panouri imitatie caramida Castello, cu rol de termosistem, realizat pe placa de polistiren extrudat cu grosime de 2 cm, cu transfer termic scazut, folosit pentru exterior la anveloparea peretilor noi construiti sau nou renovati. Aplicabilitate foarte simpla – spuma poliuretanica si prinderi mecanice ( in functie de natura peretelui si de planeitate se poate folosi si adeziv de polistiren ).

Sunt realizate la cerere pe placi de polistiren extrudat de 10 sau 20 mm pentru interior si pe placi de polistiren EPS 100 cu grosimi de 50mm si 80mm pentru exterior si este un produs care inlocuieste foarte multe operatiuni in constructia efectiva a unui imobil, aplicandu-se direct pe peretele construit al obiectivului, fara sa fie necesar un finisaj special. In acest caz, acest model de panouri imitatie caramida Castello protejeaza peretele, transferul termic fiind aproape 0 ( zero ).

Produs prevazut la cerere cu coltare. Comanda minima 35 MP. 

Pentru a vizualiza noul sistem de montaj CLICK AICI

Panouri imitatie cărămidă reprezintă o soluție inovatoare și eficientă din punct de vedere energetic pentru fațadele clădirilor și interioare. Acestea combină frumusețea estetică a cărămizii tradiționale cu avantajele tehnologice moderne, oferind o alternativă sustenabilă și eficientă pentru construcții și renovări.

Eficiența energetică a panourilor cu cărămidă aparentă provine din capacitatea lor de a izola termic clădirile, reducând astfel necesarul de energie pentru încălzirea și răcirea spațiilor interioare. Materialul din care sunt fabricate aceste panouri are proprietăți de izolare termică superioară, care contribuie la menținerea unei temperaturi constante în interior, indiferent de condițiile exterioare. Acest lucru se traduce printr-o reducere semnificativă a consumului de energie, cu beneficii directe asupra costurilor de întreținere și asupra mediului înconjurător.

În plus, panouri imitatie cărămidă oferă o soluție durabilă și de lungă durată. Rezistența lor la factorii de mediu externi, cum ar fi umiditatea, variațiile de temperatură și radiațiile UV, înseamnă că proprietățile lor izolante se mențin de-a lungul timpului. Aceasta înseamnă că odată instalate, panourile contribuie la eficiența energetică a clădirii pe termen lung, fără a necesita înlocuiri frecvente sau întreținere costisitoare.

Pe lângă avantajele legate de izolare, panourile imitatie Panouri imitatie cărămidă contribuie și la confortul acustic al spațiilor interioare. Capacitatea lor de a absorbi și de a diminua zgomotele exterioare face din aceste panouri o alegere excelentă pentru zonele rezidențiale și de birouri, unde liniștea contribuie la calitatea vieții și la productivitate.

În concluzie, panourile cu cărămidă aparentă reprezintă o alegere inteligentă și responsabilă pentru oricine caută soluții de construcție care combină estetica cu performanța energetică. Prin alegerea acestor panouri, proprietarii de case și afaceri pot beneficia de un confort îmbunătățit, reducerea cheltuielilor cu energia și o amprentă ecologică minimă, contribuind astfel la un viitor mai sustenabil.

 

 

 

accesorii necesare termoizolarii

Detalii tehnice
 • protectia termica a peretilor exteriori ai casei;
 • aspect vizual atractiv;
 • se pot monta pe orice structura si pe orice suprafata a peretelui, prinderea se efectueaza cu spuma poluretanica, adeziv, si prinderi mecanice, dibluri, etc.
 • se pot monta in orice perioada a anului, indiferent de temperaturile exterioare;
 • timpul de montaj este extrem de redus deoarece panourile termosistem sunt mari si nu necesita alte finisaje ale peretelui, deci se poate monta direct pe perete, imediat ce este construit fara a fi necesara gletuirea acestuia sau indreptarea peretelui , in prealabil – finisarea si izolarea peretelui se realizeaza in acelasi timp;
 • optiuni multiple de finisaj;
 • rapiditate in executie – montaj;
 • nu contin gaze toxice pentru ca sunt realizate doar din polistiren extrudat sau cu EPS 100, cu densitate foarte mare;
 • se debiteaza foarte usor;
 • termopanelul nu este influentat de apa sau de umezeaza;
 • se curata foarte usor;
 • nu se decoloreaza, culoarea fiind in masa caramizii sau a imitatiei de piatra care se injecteaza pe platforma de polistiren printr-un sistem complex de polimerizare a rasinii poliesterice amestecate cu praf de marmura;caracteristici tehnice polistiren extrudat
Servicii
 • Cel mai scurt timp de livrare – Timpul de livrare variaza in functie de momentul lansarii comenzii si de marimea acesteia;
 • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 30000 lei;
 • Optimizarea comenzii se realizeaza de catre specialistii nostri in mod gratuit;
 • Instructiuni de montaj;
 • Garantie 30 de ani;

transport gratuit in romania

Cum comand cărămidă aparentă?

Dacă ești gata să aduci un plus de stil și calitate locuinței tale prin adăugarea de panouri cu cărămidă aparentă, procesul de comandă este simplu și accesibil. Înțelegem importanța de a avea toate detaliile necesare înainte de a face o alegere, și suntem aici pentru a-ți oferi toată asistența de care ai nevoie.

Comandă telefonic sau prin formularul de contact

Pentru a plasa o comandă, poți suna la numărul 0728996079. Echipa noastră de specialiști va fi gata să-ți răspundă la întrebări, să discute despre specificațiile proiectului tău și să-ți ofere recomandări personalizate bazate pe nevoile tale. Dacă preferi să ne contactezi în scris, te invităm să completezi formularul de pe pagina noastră de contact. Indiferent de metodă, ne angajăm să răspundem prompt și eficient cererilor tale.

Obține o mostră din modelul ales

Știm cât de important este să te asiguri că alegerea ta este cea potrivită. Din acest motiv, oferim posibilitatea de a obține o mostră din modelul de cărămidă aparentă care ți-a atras atenția. Contactează-ne cu preferințele tale, și vom aranja ca o mostră să ajungă la tine, permițându-ți să evaluezi calitatea și aspectul materialului înainte de a face comanda finală.

Vizitează fabrica noastră

Pentru o experiență completă și pentru a vedea mai de aproape cum sunt create panourile noastre cu cărămidă aparentă, te invităm să vizitezi fabrica noastră. Te rugăm să ne anunți cu 24 de ore înainte de vizita ta, astfel încât să ne asigurăm că te vom putea primi în cele mai bune condiții și că îți vom oferi un tur informativ și complet. Vizita la fabrică este o oportunitate excelentă de a cunoaște echipa noastră și de a vedea de ce suntem mândri de produsele pe care le oferim.

Ne angajăm să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate, de la primul contact și până la finalizarea proiectului. Alegând panourile noastre cu cărămidă aparentă, alegi nu doar un produs de excepție, ci și o experiență de cumpărare fără egal. Te așteptăm să ne contactezi și să începem împreună transformarea spațiului tău.

Eficienta energetica

Polistirenul Extrudat (XPS): Detalii Tehnice și Aplicații

Polistirenul extrudat (XPS) este un material termoplastic derivat din polistiren, utilizat pe scară largă în construcții pentru izolarea termică datorită proprietăților sale superioare. Iată câteva detalii tehnice și aplicații ale acestui material:

Proprietăți Tehnice ale Polistirenului Extrudat

Structură și Compoziție:

Structură celulară închisă: Oferă o rezistență superioară la apă și vapori.
Densitate: De obicei între 28 și 45 kg/m³, influențând proprietățile mecanice și termice.

Proprietăți Termice:

Conductivitate termică: Valoarea tipică a coeficientului de conductivitate termică este de aproximativ 0,029-0,038 W/m·K, ceea ce asigură o izolare termică eficientă.
Rezistență la îngheț-dezgheț: Excelentă, datorită structurii sale cu celule închise.

Proprietăți Mecanice:

Rezistență la compresiune: Variază între 150 și 700 kPa, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în zone supuse la sarcini mari.
Rezistență la tracțiune și forfecare: De obicei, mai mică decât rezistența la compresiune, dar suficientă pentru majoritatea aplicațiilor de construcție.

Rezistență la Umiditate:

Absorbție redusă de apă: Sub 0,1% după 24 de ore, datorită structurii sale celular închise.
Impermeabilitate la vapori: Coeficient de permeabilitate la vapori foarte scăzut, între 2 și 5 ng/Pa·s·m².

Durabilitate și Stabilitate:

Stabilitate dimensională: Excelentă, cu variații minime în condiții de temperatură și umiditate variabile.
Durată de viață: Peste 50 de ani, fără degradări semnificative ale proprietăților sale inițiale.

Aplicații ale Polistirenului Extrudat

Izolație Termică:

Pereți exteriori: Utilizat pentru fațade ventilate și fațade placate, oferind izolație termică și protecție împotriva punților termice.
Acoperișuri: Ideal pentru acoperișuri plate și înclinate, datorită rezistenței sale la apă și umiditate.
Pardoseli: Folosit sub șapă pentru a preveni pierderile de căldură prin pardoseală.

Aplicații Industriale:

Izolații în construcții subterane: Sub plăci de fundație și în pereții subsolurilor pentru a preveni pierderile de căldură și pentru a proteja structurile împotriva infiltrațiilor de apă.
Drumuri și căi ferate: Folosit ca strat de izolare pentru a preveni înghețarea solului sub structuri.

Aplicatii în Sectorul Comercial:

Frigotehnie: În camere frigorifice și depozite frigorifice, datorită proprietăților sale excelente de izolare termică.
Conservarea energiei: În clădiri comerciale și industriale pentru a reduce consumul de energie.

Construcții Eco-Friendly:

Case pasive și clădiri verzi: Utilizat pentru a atinge standarde de eficiență energetică ridicate, contribuind la reducerea emisiilor de carbon.

Alte Aplicații:

Protecție împotriva zgomotului: Folosit în combinație cu alte materiale pentru a crea bariere fonice eficiente.
Ambalaje industriale: Datorită rezistenței sale la impact și ușurinței de manipulare.

Avantaje și Limitări
Avantaje:

Eficiență energetică: Reducerea semnificativă a pierderilor de căldură.
Rezistență la apă și umiditate: Protecție pe termen lung în condiții umede.
Durabilitate: Longevitate fără pierderi semnificative de performanță.
Limitări:

Inflamabilitate: Poate necesita tratamente ignifuge pentru a îndeplini anumite standarde de siguranță la incendiu.
Cost: Poate fi mai scump comparativ cu alte materiale de izolare, dar beneficiile pe termen lung pot compensa costurile inițiale.

Polistirenul extrudat (XPS) este un material esențial în construcții moderne, oferind soluții eficiente pentru izolație termică și protecție structurală. Proprietățile sale tehnice remarcabile, combinate cu durabilitatea și versatilitatea, îl fac o alegere populară pentru o varietate de aplicații, de la rezidențiale la industriale.