Site icon Caramida aparenta

Panouri imitatie caramida Holstein Barock

Panouri imitatie caramida Holstein Barock

Panouri imitatie cărămidă Holstein Barock, cu rol de termosistem, realizat pe placa de polistiren cu EPS 100, grosime 10 cm, cu transfer termic scazut, folosit pentru exterior la anveloparea peretilor noi construiti sau nou renovati. Aplicabilitate foarte simpla – spuma poliuretanica si prinderi mecanice ( in functie de natura peretelui si de planeitate se poate folosi si adeziv de polistiren ).

Sunt realizate la cerere pe placi de polistiren extrudat de 10 sau 20 mm pentru interior si exterior, si pe placi de polistiren EPS 100 cu grosimi de 50mm si 80mm pentru exterior si este un produs care inlocuieste foarte multe operatiuni in constructia efectiva a unui imobil, aplicandu-se direct pe peretele construit al obiectivului, fara sa fie necesar un finisaj special. In acest caz, acest model de panouri imitatie caramida Holstein Barock protejeaza peretele, transferul termic fiind aproape 0 ( zero ).

Produs prevazut la cerere cu coltare. Comanda minima 35 MP. 

Pentru a vizualiza noul sistem de montaj CLICK AICI

Panouri imitatie cărămidă reprezintă o soluție inovatoare și eficientă din punct de vedere energetic pentru fațadele clădirilor și interioare. Acestea combină frumusețea estetică a cărămizii tradiționale cu avantajele tehnologice moderne, oferind o alternativă sustenabilă și eficientă pentru construcții și renovări.

Eficiența energetică a panourilor cu cărămidă aparentă provine din capacitatea lor de a izola termic clădirile, reducând astfel necesarul de energie pentru încălzirea și răcirea spațiilor interioare. Materialul din care sunt fabricate aceste panouri are proprietăți de izolare termică superioară, care contribuie la menținerea unei temperaturi constante în interior, indiferent de condițiile exterioare. Acest lucru se traduce printr-o reducere semnificativă a consumului de energie, cu beneficii directe asupra costurilor de întreținere și asupra mediului înconjurător.

În plus, panouri imitatie cărămidă oferă o soluție durabilă și de lungă durată. Rezistența lor la factorii de mediu externi, cum ar fi umiditatea, variațiile de temperatură și radiațiile UV, înseamnă că proprietățile lor izolante se mențin de-a lungul timpului. Aceasta înseamnă că odată instalate, panourile contribuie la eficiența energetică a clădirii pe termen lung, fără a necesita înlocuiri frecvente sau întreținere costisitoare.

Pe lângă avantajele legate de izolare, panourile imitatie Panouri imitatie cărămidă contribuie și la confortul acustic al spațiilor interioare. Capacitatea lor de a absorbi și de a diminua zgomotele exterioare face din aceste panouri o alegere excelentă pentru zonele rezidențiale și de birouri, unde liniștea contribuie la calitatea vieții și la productivitate.

În concluzie, panourile cu cărămidă aparentă reprezintă o alegere inteligentă și responsabilă pentru oricine caută soluții de construcție care combină estetica cu performanța energetică. Prin alegerea acestor panouri, proprietarii de case și afaceri pot beneficia de un confort îmbunătățit, reducerea cheltuielilor cu energia și o amprentă ecologică minimă, contribuind astfel la un viitor mai sustenabil.

 

 

 

Exit mobile version