Site icon Caramida aparenta

Panouri imitatie caramida Techstone Belgravia

Panouri imitatie caramida Techstone Belgravia - montaj

Panouri imitatie caramida Techstone Belgravia realizat pe placa de polistiren de inalta densitate cu grosimea de 20 mm cu transfer termic scazut, folosit  la interior si exterior la anveloparea peretilor noi construiti sau nou renovati. Aplicabilitate foarte simpla – spuma poliuretanica sau adeziv si prinderi mecanice.

Panourile imitatie caramida sunt realizate la cerere pe placi de polistiren de 50 mm pentru exterior, si pe placi de polistiren de inalta densitate cu EPS 100 cu grosimi de 30mm, 80mm, 100mm   si este un produs care inlocuieste foarte multe operatiuni in constructia efectiva a unui imobil, aplicandu-se direct pe peretele construit al obiectivului, fara sa fie necesar un finisaj special. In acest caz, panouri imitatie caramida Techstone Belgravia protejeaza peretele, transferul termic fiind aproape 0 ( zero ).

Produs prevazut la cerere cu coltare. Comanda minima 35 MP. Toate modele de caramida aparenta marca Techstone pot fi realizate atat pentru exterior cat si pentru interior.

Pentru a vizualiza noul sistem de montaj CLICK AICI

Exit mobile version