Site icon Caramida aparenta

Panouri imitatie caramida Techstone Old Style

Panouri imitatie caramida Techstone Old Style 3

Panouri imitatie caramida Techstone Old Style realizat pe placa de polistiren de inalta densitate cu grosimea de 50 mm cu transfer termic scazut, folosit  la exterior la anveloparea peretilor noi construiti sau nou renovati. Aplicabilitate foarte simpla – spuma poliuretanica si prinderi mecanice.

Panourile imitatie caramida sunt realizate la cerere pe placi de polistiren de 10 sau 20 mm pentru exterior, si pe placi de polistiren de inalta densitate cu EPS 100 cu grosimi de 30mm, 80mm, 100mm  pentru exterior si este un produs care inlocuieste foarte multe operatiuni in constructia efectiva a unui imobil, aplicandu-se direct pe peretele construit al obiectivului, fara sa fie necesar un finisaj special. In acest caz, panouri imitatie caramida Techstone Old Style protejeaza peretele, transferul termic fiind aproape 0 ( zero ).

Produs prevazut la cerere cu coltare. Comanda minima 35 MP. Toate modele de caramida aparenta marca Techstone pot fi realizate atat pentru exterior cat si pentru interior.

Pentru a vizualiza noul sistem de montaj CLICK AICI

Exit mobile version