Panouri termoizolante decorative Antic Piramid

75LEI / MP

Toate modelele de panouri termoizolante decorative sunt de calitate exceptionala. Preturile sunt calculate la paritatea EURO/LEU / MP, in ziua in care este lansata comanda si nu contin TVA. Pentru comenzi mai mari de 200 MP , beneficiati de transport gratuit iar pretul devine negociabil.

DIMENSIUNI PLACA POLISTIREN EXTRUDAT - 125 X 60 X 2 CM

Pentru stabilirea pretului la comenzi pe placi de polistiren cu alte dimensiuni decat cele indicate mai sus, contactati specialistii nostri la telefon 0728 996 079

General Details

Panouri termoizolante decorative Antic Piramid realizat pe placa de polistiren extrudat, gosime 2 cm, cu transfer termic scazut, cu dimensiunile 125 x 60 x 2 cm, folosit pentru exterior la anveloparea peretilor noi construiti sau nou renovati. Aplicabilitate foarte simpla – spuma poliuretanica si prinderi mecanice.

Sunt realizate la cerere pe placi de polistiren de 20 mm si pentru interior, dar si pe placi de polistiren de inalta densitate EPS 100 CU GROSIMI DE 50 MM, 80 MM, 100 MM, toate acestea fiind cu rol de termosistem. Este un produs care inlocuieste foarte multe operatiuni in constructia efectiva a unui imobil, aplicandu-se direct pe peretele construit al obiectivului, fara sa fie necesar un finisaj special. In acest caz, panouri termoizolante decorative  Antic Piramid protejeaza peretele, transferul termic fiind aproape 0 ( zero ).

Produs prevazut la cerere cu coltare. Comanda minima 35 MP

Pentru a vizualiza noul sistem de montaj CLICK AICI

Panourile termoizolante decorative aduc un plus de caracter și profunzime oricărui spațiu. Fie că optezi pentru un look rustic, tradițional sau modern, cărămida aparentă se poate integra armonios cu diverse stiluri de design interior. Textura și culoarea cărămizii pot adăuga căldură și personalitate unei încăperi, transformând un perete simplu într-un punct focal impresionant.

2. Instalare rapidă și curată

Comparativ cu zidăria tradițională din cărămidă, panourile cu cărămidă aparentă sunt mult mai ușor de instalat. Acest lucru le face o opțiune ideală pentru proiectele de renovare rapidă sau pentru cei care doresc să minimizeze deranjul în casa lor nou construită. Panourile sunt de obicei ușoare și se potrivesc perfect pe perete, făcând procesul de instalare curat și lipsit de complicații.

3. Izolare termică și acustică

Pe lângă avantajele estetice, panourile cu cărămidă aparentă pot îmbunătăți și performanța termică și acustică a unei locuințe. Materialele folosite în fabricarea acestor panouri pot ajuta la izolarea termică, menținând casa mai caldă iarna și mai răcoroasă vara. De asemenea, proprietățile acustice ale cărămizii aparente pot reduce nivelul de zgomot din interiorul casei, creând un mediu mai liniștit și mai confortabil.

4. Durabilitate și întreținere redusă

Cărămida aparentă este recunoscută pentru durabilitatea sa. Panourile sunt rezistente la uzură, umiditate și variații de temperatură, ceea ce le face o opțiune de lungă durată pentru orice casă. Mai mult, întreținerea este minimală; ele nu necesită vopsire periodică sau tratamente speciale pentru a-și păstra aspectul estetic. O simplă ștergere cu o cârpă umedă este suficientă pentru a îndepărta praful sau murdăria acumulată.

5. Valoare adăugată proprietății

Investiția în panouri termoizolante decorative poate adăuga valoare estetică și financiară casei tale. Aspectul unic și finisajele de calitate superioară atrag atenția și pot crește valoarea de piață a proprietății. În plus, avantajele legate de izolare și durabilitate sunt adesea aspecte apreciate de potențialii cumpărători.

Alegerea acestor panouri cu cărămidă aparentă pentru peretele nou construit al casei tale este o decizie care oferă numeroase beneficii. De la îmbunătățirea estetică și confortul termic și acustic, până la durabilitate și valoare adăugată, avantajele sunt semnificative. Cu o varietate de stiluri și culori disponibile, poți alege ușor opțiunea care se potrivește cel mai bine viziunii tale pentru casa ideală. Indiferent de alegerea finală, panourile cu cărămidă aparentă reprezintă o investiție inteligentă în confortul și estetica locuinței tale.

accesorii necesare termoizolarii

Detalii tehnice
 • protectia termica a peretilor exteriori ai casei;
 • aspect vizual atractiv;
 • se pot monta pe orice structura si pe orice suprafata a peretelui, prinderea se efectueaza cu spuma poluretanica, adeziv, si prinderi mecanice, dibluri, etc.
 • se pot monta in orice perioada a anului, indiferent de temperaturile exterioare;
 • timpul de montaj este extrem de redus deoarece panourile termosistem sunt mari si nu necesita alte finisaje ale peretelui, deci se poate monta direct pe perete, imediat ce este construit fara a fi necesara gletuirea acestuia sau indreptarea peretelui , in prealabil – finisarea si izolarea peretelui se realizeaza in acelasi timp;
 • optiuni multiple de finisaj;
 • rapiditate in executie – montaj;
 • nu contin gaze toxice pentru ca sunt realizate doar din polistiren extrudat sau cu EPS 100, cu densitate foarte mare;
 • se debiteaza foarte usor;
 • termopanelul nu este influentat de apa sau de umezeaza;
 • se curata foarte usor;
 • nu se decoloreaza, culoarea fiind in masa caramizii sau a imitatiei de piatra care se injecteaza pe platforma de polistiren printr-un sistem complex de polimerizare a rasinii poliesterice amestecate cu praf de marmura;

caracteristici tehnice polistiren extrudat

Servicii
 • Cel mai scurt timp de livrare – Timpul de livrare variaza in functie de momentul lansarii comenzii si de marimea acesteia;
 • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 20000 lei;
 • Optimizarea comenzii se realizeaza de catre specialistii nostri in mod gratuit;
 • Instructiuni de montaj;
 • Garantie 30 de ani;

transport gratuit in romania

Cum comand cărămidă aparentă?

Dacă ești gata să aduci un plus de stil și calitate locuinței tale prin adăugarea de panouri cu cărămidă aparentă, procesul de comandă este simplu și accesibil. Înțelegem importanța de a avea toate detaliile necesare înainte de a face o alegere, și suntem aici pentru a-ți oferi toată asistența de care ai nevoie.

Comandă telefonic sau prin formularul de contact

Pentru a plasa o comandă, poți suna la numărul 0728996079. Echipa noastră de specialiști va fi gata să-ți răspundă la întrebări, să discute despre specificațiile proiectului tău și să-ți ofere recomandări personalizate bazate pe nevoile tale. Dacă preferi să ne contactezi în scris, te invităm să completezi formularul de pe pagina noastră de contact. Indiferent de metodă, ne angajăm să răspundem prompt și eficient cererilor tale.

Obține o mostră din modelul ales

Știm cât de important este să te asiguri că alegerea ta este cea potrivită. Din acest motiv, oferim posibilitatea de a obține o mostră din modelul de cărămidă aparentă care ți-a atras atenția. Contactează-ne cu preferințele tale, și vom aranja ca o mostră să ajungă la tine, permițându-ți să evaluezi calitatea și aspectul materialului înainte de a face comanda finală.

Vizitează fabrica noastră

Pentru o experiență completă și pentru a vedea mai de aproape cum sunt create panourile noastre cu cărămidă aparentă, te invităm să vizitezi fabrica noastră. Te rugăm să ne anunți cu 24 de ore înainte de vizita ta, astfel încât să ne asigurăm că te vom putea primi în cele mai bune condiții și că îți vom oferi un tur informativ și complet. Vizita la fabrică este o oportunitate excelentă de a cunoaște echipa noastră și de a vedea de ce suntem mândri de produsele pe care le oferim.

Ne angajăm să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate, de la primul contact și până la finalizarea proiectului. Alegând panourile noastre cu cărămidă aparentă, alegi nu doar un produs de excepție, ci și o experiență de cumpărare fără egal. Te așteptăm să ne contactezi și să începem împreună transformarea spațiului tău.

Eficienta energetica

Panourile cu cărămidă aparentă pe polistiren extrudat de 2 cm reprezintă o soluție avansată pentru izolația termică a clădirilor, combinând estetica plăcută a cărămizii cu performanțele izolante de top ale polistirenului extrudat. Aceste panouri sunt proiectate să ofere o eficiență energetică superioară, contribuind semnificativ la reducerea consumului de energie necesar pentru încălzirea și răcirea interioară. Iată câteva detalii tehnice relevante:

1. Conductivitate termică: Polistirenul extrudat este cunoscut pentru conductivitatea sa termică scăzută, care variază de obicei între 0,030 și 0,035 W/(m·K). Aceasta înseamnă că materialul este extrem de eficient în limitarea transferului de căldură prin pereți, ajutând la menținerea temperaturii interioare dorite cu un consum minim de energie.

2. Rezistența termică (R-value): Grosimea de 2 cm a polistirenului extrudat conferă panourilor o rezistență termică impresionantă. Cu cât valoarea R este mai mare, cu atât materialul este mai bun izolator. Pentru un polistiren extrudat cu o conductivitate termică medie de 0,032 W/(m·K), grosimea de 2 cm oferă o valoare R de aproximativ 0,625 m²K/W. Aceasta reprezintă o capacitate excelentă de a izola termic, contribuind la reducerea necesității de încălzire și răcire.

3. Permeabilitatea la vapori: Polistirenul extrudat are, de asemenea, o permeabilitate scăzută la vapori, ceea ce îl face eficient în prevenirea pătrunderii umidității prin pereți. Aceasta ajută la menținerea unui mediu interior confortabil și previne apariția mucegaiului și a altor probleme legate de umiditate.

4. Durabilitate: Polistirenul extrudat este rezistent la putrezire și la majoritatea solvenților, ceea ce îl face durabil în timp. Nu se contractă, nu se expandează și nu se deformează semnificativ sub influența variațiilor de temperatură, menținând performanța izolatoare pe parcursul multor ani.

5. Protecție împotriva focului: Când este folosit împreună cu un finisaj din cărămidă aparentă, sistemul oferă o anumită rezistență la foc. Polistirenul extrudat trebuie tratat cu agenți ignifugi pentru a îmbunătăți siguranța împotriva incendiilor.

6. Impactul asupra mediului: Panourile cu polistiren extrudat și cărămidă aparentă sunt o alegere ecologică, datorită reducerii consumului de energie și a emisiilor de carbon asociate încălzirii și răcirii clădirilor. De asemenea, polistirenul extrudat poate fi reciclat în anumite condiții, minimizând impactul asupra mediului.

Utilizarea panourilor cu cărămidă aparentă pe polistiren extrudat de 2 cm aduce, așadar, beneficii semnificative în ceea ce privește eficiența energetică a clădirilor, făcându-le o opțiune valoroasă pentru proiectele de construcție și renovare orientate spre sustenabilitate și economie de energie.