Site icon Caramida aparenta

Panouri termoizolante decorative Atlas

Panouri termoizolante decorative Techstone Atlas

Panouri termoizolante decorative Atlas realizat pe placa de polistiren extrudat, gosime 2 cm, cu transfer termic scazut, cu dimensiunile 125 x 60 x 2 cm, folosit pentru exterior la anveloparea peretilor noi construiti sau nou renovati. Aplicabilitate foarte simpla – spuma poliuretanica si prinderi mecanice.

Sunt realizate la cerere pe placi de polistiren de 20 mm si pentru interior, dar si pe placi de polistiren de inalta densitate EPS 100 CU GROSIMI DE 50 MM, 80 MM, 100 MM, toate acestea fiind cu rol de termosistem. Este un produs care inlocuieste foarte multe operatiuni in constructia efectiva a unui imobil, aplicandu-se direct pe peretele construit al obiectivului, fara sa fie necesar un finisaj special. In acest caz, panouri termoizolante decorative  Atlas protejeaza peretele, transferul termic fiind aproape 0 ( zero ).

Produs prevazut la cerere cu coltare. Comanda minima 35 MP

Pentru a vizualiza noul sistem de montaj CLICK AICI

Panourile termoizolante decorative aduc un plus de caracter și profunzime oricărui spațiu. Fie că optezi pentru un look rustic, tradițional sau modern, cărămida aparentă se poate integra armonios cu diverse stiluri de design interior. Textura și culoarea cărămizii pot adăuga căldură și personalitate unei încăperi, transformând un perete simplu într-un punct focal impresionant.

2. Panouri termoizolante decorative – Instalare rapidă și curată

Comparativ cu zidăria tradițională din cărămidă, panourile cu cărămidă aparentă sunt mult mai ușor de instalat. Acest lucru le face o opțiune ideală pentru proiectele de renovare rapidă sau pentru cei care doresc să minimizeze deranjul în casa lor nou construită. Panourile sunt de obicei ușoare și se potrivesc perfect pe perete, făcând procesul de instalare curat și lipsit de complicații.

3. Izolare termică și acustică

Pe lângă avantajele estetice, panourile cu cărămidă aparentă pot îmbunătăți și performanța termică și acustică a unei locuințe. Materialele folosite în fabricarea acestor panouri pot ajuta la izolarea termică, menținând casa mai caldă iarna și mai răcoroasă vara. De asemenea, proprietățile acustice ale cărămizii aparente pot reduce nivelul de zgomot din interiorul casei, creând un mediu mai liniștit și mai confortabil.

4. Durabilitate și întreținere redusă

Cărămida aparentă este recunoscută pentru durabilitatea sa. Panourile sunt rezistente la uzură, umiditate și variații de temperatură, ceea ce le face o opțiune de lungă durată pentru orice casă. Mai mult, întreținerea este minimală; ele nu necesită vopsire periodică sau tratamente speciale pentru a-și păstra aspectul estetic. O simplă ștergere cu o cârpă umedă este suficientă pentru a îndepărta praful sau murdăria acumulată.

5. Valoare adăugată proprietății

Investiția în panouri termoizolante decorative poate adăuga valoare estetică și financiară casei tale. Aspectul unic și finisajele de calitate superioară atrag atenția și pot crește valoarea de piață a proprietății. În plus, avantajele legate de izolare și durabilitate sunt adesea aspecte apreciate de potențialii cumpărători.

Alegerea acestor panouri termoizolante decorative pentru peretele nou construit al casei tale este o decizie care oferă numeroase beneficii. De la îmbunătățirea estetică și confortul termic și acustic, până la durabilitate și valoare adăugată, avantajele sunt semnificative. Cu o varietate de stiluri și culori disponibile, poți alege ușor opțiunea care se potrivește cel mai bine viziunii tale pentru casa ideală. Indiferent de alegerea finală, panourile cu cărămidă aparentă reprezintă o investiție inteligentă în confortul și estetica locuinței tale.

Exit mobile version