Caramida aparenta antichizata Navas – Montaj Voluntari Ilfov

Caramida aparenta antichizata Navas realizata de Izotech pe placa de polistiren extrudat grosime 2 cm. Montaj realizat la interior, in spatiu privat, zona rezidentiala, placile fiind aplicate pe perete cu spuma poliuretanica.

Dimensiuni placa de polistiren extrudat 125 x 60 x 2 cm. Suprafata placata 25 mp.

 

Servicii-si-caracteristici-termosisteme-caramida-aparenta-Techstone-Romania

Caramida aparentă antichizată din seria Navas de la Izotech, realizată pe placa de polistiren extrudat cu grosimea de 2 cm, este o alegere de excepție pentru cei care doresc să aducă un plus de stil și eleganță în interiorul casei lor. Această caramidă se remarcă prin culorile sale predominante – alb, roșu de cărămidă, wenge și gri – care contribuie la un aspect autentic și rafinat, imitând perfect farmecul unei cărămizi vechi.

Montajul acestei cărămizi a fost realizat în București – Voluntari, transformând interiorul living-ului, bucătăriei și holului apartamentului într-o adevărată piesă de artă. Fiecare detaliu al cărămizii antichizate a fost meticulos ales pentru a crea un spațiu cald și primitor, în timp ce polistirenul extrudat asigură o izolare termică superioară și durabilitate.

Rezultatul final este spectaculos, oferind un aspect vintage și sofisticat care îmbină tradiția cu modernitatea. Cărămida aparentă antichizată din seria Navas aduce un caracter distinct și o personalitate unică fiecărei încăperi, transformând spațiile comune în zone de relaxare pline de șarm și stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *