Caramida aparenta alba de interior TECHSTONE WHITE – placare interioara Bcucuresti

Daca esti in cautare de caramida aparenta alba de interior in ideea de a-ti infrumuseta spatiile interioare ale imobilului, iti oferim solutia ideala: panouri caramida aparenta alba marca Techstone. Este cea mai revolutionara forma de placari interioare. Caramida aparenta alba din rasini poliesterice, injectata printr-un sistem complex pe suprafata placii de polistiren extrudat cu grosimea de 2 cm.

Caramida aparenta alba are texturi originale datorita sistemului de injectie a ei si adauga un aspect minunat interiorului casei, reusind sa va scoata din monotonia decorationala ce domina zona de design interior din Romania.

Pana nu demult timp, foarte multe peroane isi doreau o asemenea placare, insa renuntau rapid la idee deoarece costurile erau foarte ridicate. Dar nu si la TECHSTONE ROMANIA. Pe langa sistemul revolutionar de realizare a caramizii aparente pe platforma de polistiren, Techstone a reusit sa produca asemenea elemente la niste preturi foarte mici, tocmai pentru ca dvs sa puteti apela cu incredere la un asemenea sistem ingenios.

Consultati pagina noastra de PRODUSE si veti observa ca avem dreptate!

Techstone - Caramida aparenta alba de interior

 
Servicii-si-caracteristici-termosisteme-caramida-aparenta-Techstone-Romania

 

fabricat in Romania - Techstone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *