Panouri termoizolante caramida aparenta Wesmoore – Montaj Bucuresti

Panouri termoizolante caramida aparenta realizate pe placa de polistiren extrudat, grosime 2 cm. Dimensiuni placa 125 x 60 x 2 cm. Montaj realizat in spatiu rezidential Bucuresti. Cantitate 35 mp.

Servicii-si-caracteristici-termosisteme-caramida-aparenta-Techstone-Romania

 

Panourile termoizolante cu cărămidă aparentă, montate la interior de echipele de montaj de la Izotech, au transformat complet aspectul living-ului și al scării interioare. Aceste panouri sunt caracterizate prin cărămida aparentă antichizată, în nuanțe de maro și crem, care creează un efect vizual impresionant și oferă un plus de eleganță și rafinament spațiului.

Montajul a fost realizat cu precizie, astfel încât îmbinarea perfectă a panourilor să asigure un aspect uniform și continuu. Cărămida aparentă antichizată adaugă un aer rustic și autentic încăperii, contrastând plăcut cu designul modern al living-ului și scării interioare. Aceste panouri nu doar îmbunătățesc estetica, dar oferă și beneficii practice prin proprietățile lor termoizolante, contribuind la menținerea unei temperaturi confortabile în interior.

Echipele de montaj de la Izotech au demonstrat profesionalism și atenție la detalii în fiecare etapă a proiectului, asigurându-se că fiecare panou este fixat corect și se aliniază perfect cu restul structurii. Rezultatul final este un spațiu armonios, unde cărămida aparentă în nuanțe de maro și crem se îmbină perfect cu decorul existent, creând un ambient cald și primitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *