Panouri termoizolante de exterior Cremona – Montaj Brasov

Panouri termoizolante decorative de exterior Cremona – Sunt realizate pe placa de polistiren de inalta densitate EPS 100 grosime 10 cm cu rol termoizolant.. Placarea a fost efectuata direct pe peretele nou construit al casei, realizandu-se un termosistem cu grosime de 10 cm EPS 100. Dimensiuni placa polistiren EPS 100, de inalta densitate 100 x 50 x 10 cm. Placarea cu panouri termoizolante imitatie caramida a fost realizata pe toti peretii exteriori ai casei. Cantitate folosita : 300 mp.

Servicii-si-caracteristici-termosisteme-caramida-aparenta-Techstone-Romania

 

Panouri termoizolante de exterior pe placă de polistiren EPS 100 oferite de Izotech reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru izolarea termică a clădirilor. Aceste panouri sunt concepute pentru a asigura o izolație superioară, contribuind la menținerea unui climat interior confortabil și la reducerea costurilor energetice.

Caracteristici și Avantaje:

  1. Material de Calitate Superioară: Panourile sunt realizate din polistiren expandat EPS 100, un material recunoscut pentru proprietățile sale excelente de izolare termică. EPS 100 este durabil, rezistent la umiditate și ușor de manevrat.
  2. Eficiență Energetică: Utilizarea panourilor termoizolante contribuie semnificativ la creșterea eficienței energetice a clădirilor, reducând pierderile de căldură în sezonul rece și menținând răcoarea în interior pe timpul verii.
  3. Montaj Profesional: Echipele specializate de la Izotech asigură un montaj precis și profesionist, garantând astfel performanța maximă a panourilor termoizolante. Experiența și expertiza lor se reflectă în fiecare proiect realizat.

Design Elegant:

Panourile termoizolante de exterior nu sunt doar funcționale, ci și estetice. Caramida utilizată pentru aceste panouri are tonuri de crem deschis și este antichizată, oferind clădirilor un aspect elegant și rafinat. Acest design contribuie la crearea unei atmosfere calde și primitoare, adăugând o notă de distincție și caracter oricărei construcții.

Concluzie:

Alegerea panourilor termoizolante de exterior realizate pe placă de polistiren EPS 100 de către Izotech este o decizie inteligentă pentru cei care doresc să combine eficiența energetică cu un design deosebit. Cu echipele de montaj profesioniste de la Izotech, fiecare proiect beneficiază de cea mai înaltă calitate și de o estetică remarcabilă, contribuind la îmbunătățirea confortului și a valorii clădirilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *