Panouri termoizolante pentru fatade exterioare Nocturne – Montaj Sibiu

Panouri termoizolante pentru fatade exterioare Nocturne – Sunt realizate pe placa de polistiren extrudat cu grosimea de 2 cm. Placarea a fost efectuata dupa ce a fost aplicat in prealabil, termosistem cu grosime de 10 cm EPS 100. Dimensiuni placa polistiren extrudat 125 x 60 x 2 cm. Placarea cu panouri termoizolante pentru fatade exterioare a fost realizata si pe gardul inconjurator al obiectivului, atat pe partea in terioara cat si pe partea exterioara.

Servicii-si-caracteristici-termosisteme-caramida-aparenta-Techstone-Romania

 

Panouri termoizolante pentru fațade exterioare, realizate pe placă de polistiren extrudat cu grosimea de 2 cm, reprezintă o soluție eficientă pentru izolarea termică a clădirilor, asigurând totodată un aspect estetic plăcut și durabil. La Sibiu, aceste panouri au fost utilizate atât pentru fațada casei, cât și pentru gardul exterior, oferind o protecție termică superioară și un design deosebit.

Montajul panourilor a fost realizat cu grijă, pentru a asigura o izolare eficientă și un finisaj de înaltă calitate. Polistirenul extrudat de 2 cm grosime oferă un bun raport între eficiența termoizolantă și grosimea redusă a materialului, fiind ideal pentru proiecte unde spațiul este limitat, dar performanța termică este esențială.

Caramida antichizată folosită pentru aceste panouri adaugă un plus de eleganță și autenticitate construcției. Antichizarea cărămizii implică un proces special de tratament care îi conferă un aspect vintage, atât în ceea ce privește culoarea, cât și forma cărămizii. Aceasta contribuie la un aspect rustic și tradițional, integrându-se perfect în peisajul arhitectural specific zonei Sibiului.

Montajul corect al panourilor termoizolante este esențial pentru a asigura durabilitatea și eficiența acestora. Procesul include pregătirea suprafeței, aplicarea adezivului special și fixarea mecanică a panourilor, urmând ca ulterior să se aplice un strat de finisaj care să protejeze și să îmbunătățească aspectul estetic.

În concluzie, utilizarea panourilor termoizolante pe placă de polistiren extrudat de 2 cm pentru fațadele exterioare din Sibiu a reprezentat o soluție excelentă atât din punct de vedere al performanței termice, cât și al designului. Caramida antichizată adaugă un plus de valoare estetică, iar montajul profesionist garantează durabilitatea și eficiența sistemului de izolare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *