Site icon TechStone

Kit termosistem fatada 10 cm – Cel mai mic pret

Termosistem fatade Techstone Camberley

Avantajele izolarii locuintelor sunt deja binecunoscute. Nevoia unui termosistem complet, care sa ofere toate avantajele la un loc, se regaseste in sistemul Techstone.

Techstone Romania produce singurul kit complet de termosistem fatada si este alegerea perfecta atunci cand se solicita un singur sistem care sa ofere izolatie termica si fonica performante, izolatie la foc, o calitate sporita a aerului interior si durabilitate in timp.

Termosistemul Techstone poate fi folosit la izolarea locuintelor individuale, a cladirilor cu suprafete intinse si pentru reabilitarea termica a cladirilor vechi.

Performantele produsului sunt impresionante. De exemplu, prin adaugarea a 10 cm de termosistem Techstone se poate reduce zgomotul aerian cu 74%.

Materialul este incombustibil si hidrofobizat. In urma unor studii realizate de Fraunhofer Institute din Germania, se arata ca o placa de polistiren EPS 100 de la Techstone, prelucrata in mod special pentru termoizolare, aplicata pe o cladire veche poate permite umiditatii din perete sa revina la conditii normale in maximum 6 luni, pe cand la un alt termosistem acest lucru se intampla in 2 ani.

Caracteristici tehnice

Exit mobile version