Montaj termosisteme fatade

Techstone - detalii montaj panouri imitatie caramida

Montaj panouri imitatie caramida pe perete cu termosistem clasic deja realizat – polistiren extrudat grosime 2 cm

1. Perete nou construit

2. Strat izolatie termica ( polistiren grosime 10 cm )

3. Dibluri PVC pentru fixarea stratului izolant ( polistiren grosime 10 cm )

4. Panou termoizolant imitatie caramida sau imitatie piatra marca Techstone

5. Caramizi si rosturi din rasini polisterice armate cu praf de marmura injectate direct pe placa de polistiren ( in acest caz, in care termosistemul casei este realizat in prealabil cu polistiren, panoul imitatie caramida are grosimea de 2 cm si este din polistiren extrudat )

6. dibluri – minim 14 cm, pentru fixarea mecanica a panoului Techstone, dupa ce in prealabil a fost fixata pe suprafata de montaj cu adeziv ( spuma poliuretanica tip adeziv ). Capul diblului se ingroapa intr-unul din rosturile panoului imitatie caramida pentru ca mai tarziu sa se poata chitui pentru a se obtine un rost uniform

7. Spuma poliuretanica tip adeziv, cea care nu expandeaza

8. Rosturi panouri imitatie caramida care trebuiesc colorate in culoarea solicitata de dvs, doar in locurile unde se imbina panourile si in zonele unde s-au folosit dibluri.

fabricat in Romania - Techstone

TECHSTONE ROMANIA produce cel mai revolutionar sistem din Europa pentru izolare termica externa a cladirilor, constand in panouri imitatie caramida si imitatie piatra, printr-un proces complex de polimerizare a rasinilor poliesterice armate cu praf de marmura, pe suprafata placilor de polistiren extrudat si de inalta densitate EPS 100.

Panourile imitatie caramida si imitatie piatra se monteaza atat mecanic cat si cu adeziv ( spuma poliuretanica care nu expandeaza) direct pe structura de sprijin, de la peretele de lemn la peretele mai traditional din caramida și ciment, pană la panoul din beton armat al structurilor prefabricate.

Sistemul Techstone asigura o performanta termica ridicata a cladirii, precum și îmbunatatirea aspectului estetic, pentru ca panourile imitatie caramida si imitatie piatra, sunt realizate intr-o varietate larga de culori si modele.

Aceste caracteristici fac ca Techstone Romania sa fie cea mai buna solutie pentru termosistemul casei dvs.

Durabilitatea, montajul rapid si usor sunt cu siguranta principalele caracteristici ale panourilor imitatie caramida si imitatie piatra marca Techstone.

Temosistem fatade Techstone Premium - Aplicare rapida si usoara 3
Techstone - detalii montaj panouri imitatie caramida - sectiune

Montaj termosistem pentru fatade, caramida aparenta marca Techstone – polistiren EPS 100 grosime 10 cm

1.  Placa polistiren de inalta densitate EPS 100 cu grosime de 10 cm pe care este injectata rasina poliesterica armata cu praf de marmura sub forma de caramida. Panourile imitatie caramida si imitatie piatra sunt colorate direct din fabrica Techstone conform culorilor solicitate de dvs. Pentru modele de panouri imitatie caramida si imitatie piatra dati click aici.

2. Spuma poliuretanica tip adeziv ( cea care nu expandeaza )

3. Dibluri marime minim 14 cm pentru prinderi mecanice, cu fixare directa in peretele imobilului.

4. Profil care directioneaza zona de montaj

5. Distanta sugerata de la sol: 5 cm

Garantie produse 30 de ani

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati specialistii Techstone la telefon 0728 996 079 sau la adresa de email techstone.romania@gmail.com

IMPORTANT!

CARACTERISTICI TEHNICE SI BENEFICII

  1. Termosisteme pentru fatade extrem de durabile;
  2. Nu necesita intretinere speciala;
  3. Nu se decoloreaza;
  4. Rezistenta mare la impact;
  5. Montaj rapid si simplu in comparatie cu termosistemul clasic;
  6. Mult mai ieftin decat termosistemul clasic;
  7. Performanta termica ridicata;
  8. O gama larca de culori si suprafete;
  9. Flexibilitate mare – Pot fi montate si pe suprafete care nu au un grad mare de curbura;

Techstone Romania va garanteaza cel mai mic timp de livrare si transport gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei pentru comenzi mai mari de 10000 lei. Pentru oricare dintre clientii nostri optimizam in mod gratuit spatiul de montaj pentru evitarea pierderilor. Pretul devine negociabil pentru comenzi mai mari de 15000 lei si se ofera in mod gratuit toate accesoriile necesare montajului termosistemului de la Techstone: spuma poliuretanica tip adeziv, chitul montaj pentru rosturi si culoarea aferenta rosturilor pentru corectare. 

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie la telefon 0728 996 079 sau la email techstone.romania@gmail.com.

Instalare rapida si usoara – SISTEM 1

Termosistemul TECHSTONE a fost conceput pentru a fi montat extrem de rapid si usor. In plus fata de asta, datorita greutatii reduse poate fi montat chiar de o singura persoana.
Servicii-si-caracteristici-termosisteme-caramida-aparenta-Techstone-Romania

Instalare rapida si usoara – SISTEM 2

Acum mult mai simplu montati termosistemul pentru casa dvs., achizitionat de la Techstone Romania. Un nou sistem fara pierderi, care se monteaza mult mai rapid decat cel initial.

1. Aplicati adeziv de polistiren pe partea din spate a placii de caramida aparenta; 2. Fixati placa pe peretele obiectivului destinat placarii;
3. Controlati planeitatea placii de termosistem;
4. Realizati aceleasi operatiuni pentru a doua placa de caramida aparenta;
5. Chituiti imbinarile dintre cele doua placi;
6. Aplicati caramizile singulare in locurile destinate lor, care se formeaza intre cele 2 placi folosind acelasi chit de la imbinarile placilor;
7. Continuati in acest fel pana la realizarea intregului termosistem.

Pentru detalii suplimentare contactati specialistii nostri la telefon 0728 996 079.