Articole

February 16, 2023

Panouri cu caramida aparenta cu rol de termoizolare a fatadelor – Instructiuni de montaj

Toate modelele de panouri cu caramida aparenta sunt usor de montat si necesita doar cateva accesorii, materiale si cunostinte esentiale despre termoizolare. Urmatorul ghid va ofera instructiuni pas cu pas pentru a va ajuta sa montati cu succes panourile de caramida aparenta:

  1. Asezati panourile pe un suport solid si curat si asigurati-va ca sunt bine ancorate.
  2. Aplicati adeziv de polistiren pe spatele fiecarui panou. Acest lucru va ajuta la fixarea panourilor pe perete.
  3. Apoi, incepeti montarea efectiva a panourilor de caramida aparenta pe perete. Luati in considerare aspectul estetic si urmariti linia de nivel care indica pozitia corecta si alinierea.
  4. Continuati montarea panourilor pe intreg peretele. Asezati panourile din polistiren cu caramida aparenta una langa alta si asigurati-va ca se aliniaza bine.
  5. Dupa ce ati montat intregul perete, se recomanda sa sigilati partea de sus a peretelui placat cu profil de polistiren pentru a impiedica intrarea apei in spatele peretelui realizat din panouri caramida aparenta.
  6. Pentru a termina, introduceti sistemele mecanice de prindere in colturile panoului de caramida aparenta si chituiti zona de imbinare a panourilor cu chit de rosturi.

Urmati aceste instructiuni pas cu pas pentru a monta cu succes panourile de caramida aparenta!

Panouri cu caramida aparenta de exterior

Pentru detalii suplimentare click aici

author avatar
Caramida Aparenta Producator
Caramida Aparenta este o companie cunoscută pentru inovațiile în materialele de construcții, specializată în producția de cărămidă aparentă și soluții de izolație termică pentru fațade. Aceasta este recunoscută pentru utilizarea tehnologiilor avansate în producția de materiale care nu doar îmbunătățesc aspectul estetic al clădirilor, dar contribuie și la eficiența energetică a acestora. Caramida Aparenta produce o varietate de produse care includ cărămidă aparentă, panouri termoizolante și alte materiale inovatoare cum ar fi riflajele din polistiren extrudat menționate anterior. Produsele companiei sunt apreciate pentru calitatea lor superioară, durabilitate și adaptabilitate la diverse cerințe arhitecturale și climatice.
Noutati, Placi caramida aparenta, Termosisteme fatade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *