Articole

February 26, 2021

Panouri decorative pentru finisarea peretilor

Caramida aparenta arata excelent pe fatada unei cladiri, insa datorita dimensiunilor mici ale acesteia, adica bucata cu bucata, montajul si finisarea unui perete cu caramida inseamna foarte multa munca. De aceea venim in intampinarea voastra cu o solutie mult mai eficienta de placare a peretilor cu ajutorul panourilor decorative imitatie caramida sau imitatie piatra de dimensiuni mari pe placi de polistiren extrudat sau de inalta densitate EPS 100.

Panouri decorative imitatie caramida  Belgravia 5

Panourile decorative pentru peretii interiori sau exteriori reprezinta o solutie ingenioasa de finisaj, care va permite sa schimbati intr-un mod simplu si elegant nu doar design-ul interior al unei incaperi cat si fatada exterioara a cladirii. Datorita materialelor de calitate ce intra in compozitia acestor panouri decorative, imitatie caramida sau imitatie piatra, ele pot fi folosite intr-o gama foarte variata de finisaje: de la decorarea bailor, bucatariilor, dormitoarelor si living-urilor, pana la decorarea si in acelasi timp termoizolarea peretilor fatadelor exterioare si chiar si placarea pe exterior a halelor industriale.

Specialistii din domeniul constructiilor recomanda aceste panouri decorative tip piatra sau caramida deoarece au proprietati constructive extrem de bune, fiind foarte rezistente in fata intemperiilor si chiar si a focului, fiind o solutie foarte buna pentru realizarea unor pereti anti-incendiu.

Panouri decorative termoizolante de exterior  Boston 5

De ce sa alegi panouri decorative cu rol termoizolant ?

Panourile decorative cu rol de termoizolare produse de noi de dimensiuni mari ce imita piatra si caramida sunt un material revolutionar, am putea spune, pentru decorarea interioara si exterioara a peretilor unei locuinte. Astfel de placi cu scop decorativ si termoizolant au inceput sa fie foarte apreciate de catre cumparatori datorita usurintei de montaj si mai ales vitezei de lucru datorate dimensiunilor mari ale panourilor – aproape 1 metru patrat pentru un singur panou. Va imaginati ce repede puteti finisa un perete interior cu ajutorul acestor panouri?

Haideti sa vedem si alte avantaje ale acestor placi decorative:

  • durata de viata lunga, garantam structura acestui finisaj peste 30 de ani daca este corect intretinut si montat;
  • capacitatea de a ascunde nereguli ale suprafetelor ce urmeaza a fi finisate;
  • greutate usoara, grosime mica, ceea ce va permite sa utilizati aceste panouri decorative nu doar pe pereti din beton, ci si pe pereti despartitori din gipscarton;
  • montaj rapid atat prin lipire cat si prin prindere mecanica cu holzsuruburi sau negrese;
  • au un nivel ridicat de rezistenta la factori negativi, cum ar fi: umiditate crescuta, zgarieturi, ciuperci, mucegai si murdarie;
  • design si textura originala de caramida sau piatra ce poate fi pigmentata in diverse nuante astfel incat sa se potriveasca cu orice gust.

Toate acestea permit utilizarea panourilor in spatii rezidentiale, camere de zi, birouri, cafenele, baruri, pub-uri si restaurante. Se combina intr-un mod miraculos cu alte materiale de finisaj, cum ar fi lemnul, permitandu-va sa aduceti note de bun gust in orice incapere in care le veti folosi.

Panouri caramida aparenta Belle Epoque 3
Panouri imitatie piatra Rocas Wear 6
Panouri decorative imitatie caramida Promenade-4

Asadar daca vreti sa va decorati peretii cu astfel de panouri decorative puteti oricand accesa site-ul nostru de unde va puteti alege modelul dorit cu livrare in orice locatie din Romania.

Servicii-si-caracteristici-termosisteme-caramida-aparenta-
author avatar
Caramida Aparenta Producator
Caramida Aparenta este o companie cunoscută pentru inovațiile în materialele de construcții, specializată în producția de cărămidă aparentă și soluții de izolație termică pentru fațade. Aceasta este recunoscută pentru utilizarea tehnologiilor avansate în producția de materiale care nu doar îmbunătățesc aspectul estetic al clădirilor, dar contribuie și la eficiența energetică a acestora. Caramida Aparenta produce o varietate de produse care includ cărămidă aparentă, panouri termoizolante și alte materiale inovatoare cum ar fi riflajele din polistiren extrudat menționate anterior. Produsele companiei sunt apreciate pentru calitatea lor superioară, durabilitate și adaptabilitate la diverse cerințe arhitecturale și climatice.
Panouri imitatie caramida, Panouri imitatie piatra, Panouri termoizolante imitatie caramida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *