Articole

April 5, 2020

Panouri imitatie caramida cu rol de termoizolare fatade

O alta serie de panouri imitatie caramida pe care arhitectii nostri au realizat-o cu rol de termosistem pentru peretii noi construiti sau noi renovati ai casei dvs. Este un sistem de panouri imitatie caramida antichizata a carei aplicabilitate, ca toate celelalte modele de caramida, este foarte simpla. Se monteaza cu spuma poliuretanica si prinderi mecanice pe rosturi. Pentru detalii despre montaj click AICI.

Ce sunt panourile imitație cărămidă cu rol de termoizolare pe polistiren?

Panourile imitație cărămidă cu rol de termoizolare pe polistiren sunt sisteme compuse dintr-un strat de polistiren de înaltă densitate și un finisaj exterior care reproduce perfect textura și culoarea cărămizii. Această combinație oferă atât o izolație termică eficientă, cât și o estetică deosebită.

Avantajele utilizării panourilor imitație cărămidă cu rol de termoizolare pe polistiren

  1. Eficiență Energetică: Polistirenul oferă o izolație termică excelentă, reducând pierderile de căldură.
  2. Estetică: Finisajul imită cărămida naturală, adăugând un aspect elegant fațadei.
  3. Instalare Rapidă: Panourile se montează ușor și rapid, reducând timpul de lucru.
  4. Rezistență: Materialele sunt durabile și rezistente la intemperii.
  5. Cost-eficiență: O soluție economică comparativ cu cărămida tradițională.

Tipuri de panouri imitație cărămidă cu rol de termoizolare pe polistiren

  1. Panouri cu polistiren expandat (EPS): Oferă o izolație termică bună și un cost redus.
  2. Panouri cu polistiren extrudat (XPS): Mai dense și rezistente, asigură o izolație superioară.

Panourile imitație cărămidă cu rol de termoizolare pe polistiren sunt o soluție inovatoare pentru a combina estetica cărămizii tradiționale cu eficiența energetică modernă. Investind în aceste panouri, vei beneficia de un aspect plăcut al fațadei și de economii semnificative la factura de energie.

author avatar
Caramida Aparenta Producator
Caramida Aparenta este o companie cunoscută pentru inovațiile în materialele de construcții, specializată în producția de cărămidă aparentă și soluții de izolație termică pentru fațade. Aceasta este recunoscută pentru utilizarea tehnologiilor avansate în producția de materiale care nu doar îmbunătățesc aspectul estetic al clădirilor, dar contribuie și la eficiența energetică a acestora. Caramida Aparenta produce o varietate de produse care includ cărămidă aparentă, panouri termoizolante și alte materiale inovatoare cum ar fi riflajele din polistiren extrudat menționate anterior. Produsele companiei sunt apreciate pentru calitatea lor superioară, durabilitate și adaptabilitate la diverse cerințe arhitecturale și climatice.
Panouri imitatie caramida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *