Articole

May 3, 2020

Placari exterioare case cu caramida aparenta pe polistiren

Frumusetea casei tale poate fi definita inca de la exterior, acordand o atentie materialelor cu care alegi sa-ti imbraci fatada. Toate modelele de caramida aparenta pe polistiren produse de TechStone Romania sunt o solutie ideala, fiind un material versatil care se va potrivi oricarui stil adoptat. Un material foarte rezistent – fiind vorba de exterior este nevoie de un material care sa faca fata intemperiilor, de durata, iar costurile de intretinere sunt reduse. Cu ajutorul placilor noastre de caramida aparenta nu numai ca aduceti plus valoare fatadei dar si realizarea termosistemului se realizeaza foarte rapid ( 200 mp, maxim 3 zile ), nemaifiind necesare multiplele operatiuni caracteristice termosistemului clasic.

Practic, panourile de caramida aparenta produse de TechStone, cu rol de termosistem sau cu rol decorativ, se aplica efectiv pe peretele nou construit al casei dvs, cu ajutorul spumei poliuretanice tip adeziv si a prinderilor mecanice ( dibluri obisnuite). Nu mai este necesara gletuirea sau finisarea peretilor sau alte sisteme de plasa pentru sustinerea placilor de polistiren folosite la realizarea termosistemului clasic. Toate modelele de panouri caramida aparenta produse de TechStone sunt realizate prin polimerizarea rasinilor poliesterice pe aceleasi placi de polistiren extrudat sau expandat de inalta densitate , pe care le folositi la realizarea termosistemului in stil clasic.

Noi va oferim cel mai revolutionar termosistem pentru fatade pentru ca la montajul panourilor de caramida aparenta produse de TechStone nu mai sunt necesare echipe numeroase de montatori, nu se foloseste adezivul clasic pentru placare, nu exista pierderi si nici timp indelungat de asteptare intre etapele absolut necesare realizarii termosistemului clasic. Iar cel mai important lucru este acela ca nu exista manopera, care implica costuri foarte mari, termositemul de la TechStone putand fi montat de orice personal necalificat.

fabricat in Romania - Techstone
Panouri imitatie caramida, Panouri termoizolante imitatie caramida, Placi caramida aparenta, Termosisteme fatade , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *