Portofoliu

Cel mai complex portofoliu cu produse pentru placari interioare si exterioare. Panouri caramida aparenta marca TECHSTONE.

Imitatie caramida injectata pe platforma de polistiren. Calitate net superioara oricarui alt sistem de caramida aparenta aflata pe piata. Garantam cel mai mic pret si cel mai mic timp de livrare.

Cel mai revolutionar termosistem imitatie caramida… Cea mai simpla aplicabilitate a panourilor imitatie caramida… Cel mai ieftin sistem de placare a peretilor interiori si exteriori…

Panouri termoizolante de exterior Techstone Dijon – Montaj Vaslui

Panouri termoizolante de exterior realizate la cerere cu textura antichizata. Au fost folosite pentru placare la exterior peste termosistem de 10 cm, montat in prealabil.

Panouri termoizolante caramida aparenta Techstone Wesmoore – Montaj Bucuresti

Panouri termoizolante caramida aparenta realizate pe placa de polistiren extrudat, grosime 2 cm. Dimensiuni placa 125 x 60 x 2 cm. Montaj realizat in spatiu rezidential Bucuresti.

Caramida aparenta antichizata Techstone Navas – Montaj Voluntari Ilfov

Caramida aparenta antichizata Techstone Navas - realizata pe placa de polistiren extrudat.

Panouri termoizolante de exterior Techstone Cremona – Montaj Brasov

Panouri termoizolante de exterior Techstone Cremona - Placare realizata in spatiu rezidential in Brasov, pe polistiren de inalta densitate EPS 100, cu grosime de 10 cm.

Panouri termoizolante fatade Techstone Nocturne – Montaj Sibiu

Panouri termoizolante decorative de exterior Techstone Nocturne - Sunt realizate pe placa de polistiren extrudat cu grosimea de 2 cm. Placarea a fost efectuata dupa ce a fost aplicat in prealabil, termosistem cu grosime de 10 cm EPS 100.

Panouri imitatie caramida Techstone Belgravia – Montaj Calarasi

Panouri imitatie caramida Techstone Belgravia - Placa de polistiren cu rol de termosistem, dimensiuni 100 x 50 x 10 cm. Aplicare directa pe peretele nou construit, fara sa fie necesara gletuirea sau indreptarea peretelui. Montaj in desfasurare in jud Calarasi.

Panouri imitatie caramida Techstone Melbourne – Montaj Bucuresti

Panouri imitatie caramida - Montaj Interior, spatiu rezidential Bucuresti.

Panouri termoizolante imitatie caramida Techstone Elegance Clasic – Montaj Arad

Panouri termoizolante imitatie caramida cu rol de termosistem, seria Techstone Elegance Clasic. Montaj realizat Arad

Panouri imitatie caramida Techstone Lucas Clasic – Montaj realizat in Teius – Alba

Panouri imitatie caramida Techstone Lucas Clasic, realizate pe placi de polistiren de inalta densitate EPS 100, cu rol de termosistem, speciale pentru placari exterioare.