Portofoliu

Cel mai complex portofoliu cu produse pentru placari interioare si exterioare. Panouri caramida aparenta pentru placari exterioare.

Imitatie caramida injectata pe platforma de polistiren. Calitate net superioara oricarui alt sistem de caramida aparenta aflata pe piata. Garantam cel mai mic pret si cel mai mic timp de livrare.

Cel mai revolutionar termosistem imitatie caramida… Cea mai simpla aplicabilitate a panourilor imitatie caramida… Cel mai ieftin sistem de placare a peretilor interiori si exteriori…

Servicii-si-caracteristici-termosisteme-caramida-aparenta-Techstone-Romania

Panouri termoizolante de exterior Dijon – Montaj Vaslui

Panouri termoizolante de exterior realizate la cerere cu textura antichizata. Au fost folosite pentru placare la exterior peste termosistem de 10 cm, montat in prealabil.

Panouri termoizolante caramida aparenta Wesmoore – Montaj Bucuresti

Panouri termoizolante caramida aparenta realizate pe placa de polistiren extrudat, grosime 2 cm. Dimensiuni placa 125 x 60 x 2 cm. Montaj realizat in spatiu rezidential Bucuresti.

Caramida aparenta antichizata Navas – Montaj Voluntari Ilfov

Caramida aparenta antichizata Navas - realizata pe placa de polistiren extrudat.

Panouri termoizolante de exterior Cremona – Montaj Brasov

Panouri termoizolante de exterior Cremona - Placare realizata in spatiu rezidential in Brasov, pe polistiren de inalta densitate EPS 100, cu grosime de 10 cm.

Panouri termoizolante pentru fatade exterioare Nocturne – Montaj Sibiu

Panouri termoizolante decorative de exterior Nocturne - Sunt realizate pe placa de polistiren extrudat cu grosimea de 2 cm. Placarea a fost efectuata dupa ce a fost aplicat in prealabil, termosistem cu grosime de 10 cm EPS 100.