Articole

March 15, 2020

Sistem termoizolare fatade – Imitatie caramida

Cel mai eficient si mai ieftin sistem de termoizolare fatade din Romania este cel produs de noi. Nu necesita timp si efort pretios. Constructorii buni aleg cele mai noi solutii tehnologice – rapide, necostisitoare si convenabile. Adica un sistem puternic si sigur. Iar unul din cele mai importante considerente este si faptul ca, cel mai ieftin sistem de termoizolare fatade cu imitatie caramida este cel produs de TechStone Romania.

Termoizolatie fatade - Imitatie caramida Pastel

Sistemul de termoizolare fatade cu caramida aparenta se bazeaza pe o tehnologie avansata care garanteaza flexibilitate mare si rezistenta la impact. Formula sa contine polimeri, care previn aparitia deformarilor permanente si a crapaturilor – dupa un impact, sistemul isi recapata forma initiala. Termosistemul cu caramida aparenta a fost intarit cu praf de marmura si alti aditivi, carbon si fibre de sticla. Conexiunile lor asigura termoizolatie optima si creeaza o structura ranforsanta. Sistemul rezista la grindina de pana la 130 km/h.

Sistem termoizolare fatade  - Panouri imitatie caramida

Termosistemele produse cu caramida aparenta includ un compus flexibil din mai multe componente – rasini poliesterice armate cu praf de marmura, fibra de sticla si alti aditivi, care garanteaza un strat de ranforsare si polimerizare extrem de solid. Rezistenta la deteriorarea mecanica si conditii nefavorabile ale vremii este asigurata de corematul din procesul de polimerizare si de rasinile poliesterice. Toate sistemele de termoizolare fatade imitatie caramida ofera casei un termosistem extrem de durabil, cu o rezistenta la impact de 100 de jouli.

Termosistemele produse de noi pot fi aplicate pe toate tipurile de fatade, fiind special creat pentru cladirile nou construite sau nou renovate.

Cea mai ieftina si mai rapida termoizolare fatade

Termosistemul cu caramida aparenta este un sistem inovativ de termoizolare, care include:       

  • placi termoizolante imitatie caramida sau imitatie piatra polimerizate pe platforma de polistiren extrudat sau de inalta densitate EPS 100        
  • Placi polistiren EPS sau XPS termoizolante
  • Strat polimerizat imitatie caramida sau imitatie piatra din rasini poliesterice armate cu praf de marmura
  • Lacuri poliuretanice de protectie

Placarea termosistemului cu caramida aparenta produs de noi este simpla si se foloseste spuma poliuretanica tip adeziv, obisnuita. Adezivul este dispersat cu un pistol atasat recipientului si permite termoizolarea suprafetelor din lemn, metal, beton, etc. Coeficientul sau de conductivitate termica este apropiat de cel al EPS, asadar si spuma poliuretanica poate fi folosita pentru a umple spatiile dintre placi. Adezivul poate fi aplicat chiar si la temperaturi de 0°C sau in conditii de umiditate ridicata.                                                     

Recipientele de adeziv sunt usoare, asa ca nu trebuie sa cari genti grele pe schela. Cateva baxuri sunt suficiente, fata de paleti de alte produse. Acesta este sistemul iubit de profesionisti.

Panouri termoizolante imitatie caramida - Termoizolare fatade imitatie caramida
author avatar
Caramida Aparenta Producator
Caramida Aparenta este o companie cunoscută pentru inovațiile în materialele de construcții, specializată în producția de cărămidă aparentă și soluții de izolație termică pentru fațade. Aceasta este recunoscută pentru utilizarea tehnologiilor avansate în producția de materiale care nu doar îmbunătățesc aspectul estetic al clădirilor, dar contribuie și la eficiența energetică a acestora. Caramida Aparenta produce o varietate de produse care includ cărămidă aparentă, panouri termoizolante și alte materiale inovatoare cum ar fi riflajele din polistiren extrudat menționate anterior. Produsele companiei sunt apreciate pentru calitatea lor superioară, durabilitate și adaptabilitate la diverse cerințe arhitecturale și climatice.
Panouri imitatie caramida, Termosisteme fatade, Termosisteme vata bazaltica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *