Articole

February 16, 2021

Solutii placari exterioare – Panouri caramida aparenta

Panouri caramida aparenta produse de Techstone au atat rol decorativ si rol estetic, cat si unul functional in proiectele de placari exterioare ale fatadelor.

Panouri termoizolante de exterior Techstone Grey London 2

Realizate printr-un proces complex de polimerizare a rasinilor poliesterice pe placa de polistiren extrudat sau de inalta densitate EPS 100, cu suprafete decorative, special fabricate pentru utilizarea la exterior, aceste materiale se disting prin proprietatile lor deosebite: au o durata mare de viata, sunt rezistente la factorii externi, sunt plane, isi pastreaza culoarea pe perioade indelungate si sunt disponibile intr-o varietate de culori si finisaje.

Termosistem fatade Techstone Black Accents 1

Panouri caramida aparenta Techstone – Printre cele mai folosite modele caramida aparenta de exterior din tara, se numara cele produse de noi Techstone, si sunt folosite in proiecte de anvergura precum cladiri de birouri, centre educationale si de recreere, restaurante si showroom-uri, locuinte private etc.

Caramida aparenta alba Techstone Simbol 3

Panourile caramida aparenta Techstone sunt obtinute din rasini poliesterice ( cca. 60-70%), impregnate cu praf de marmura si CaCO3 (cca. 30-40%) printr-un complex proces de polimerizare si finisate cu decoruri variate, cu rezistenta superioara. In fabricarea panourilor, nu sunt folosite metale grele sau toxice, aspect ce permite manipularea si utilizarea panourilor in conditii maxime de siguranta.

Panourile caramida aparenta de exterior Techstone, sunt conforme cu ISO 14040: asigura un ciclu de viata pozitiv, multumita materiilor prime folosite in fabricatie precum si lipsei emisiilor din timpul etapelor de viata – din momentul producerii pana in momentul montajului panourilor.

Panouri imitatie caramida Techstone Promenade - montaj zona rezidentiala Iasi 2

Robuste, compacte si durabile, panourile caramida aparenta de la Techstone sunt special create pentru utilizarea la exterior, in aplicatii precum: placari exterioare, fatade blocuri, balcoane si vile,dependinte private, garduri exterioare etc. Materialul, odata expus la actiunea combinata a luminii solare si a factorilor atmosferici (ploaie, grindina, vant, apa sarata s.a.), isi pastreaza caracteristicile tehnice si estetice. Nu intervine decolorarea caramizii.

Panourile caramida aparenta produse de Techstone sunt compacte si se disting si prin stabilitate dimensionala superioara.

Omogenitatea si densitatea materialului confera avantaje precum rezistenta la impact / incovoiere iar montajul lor este extrem de simplu.

Avantajele folosirii de panouri caramida aparenta de la Techstone

  • proprietati antistatice si comportament bun la foc
  • usor de taiat
  • isi pastreaza proprietatile tehnice si estetice pe toata durata exploatarii
  • rezistente la termite
  • rezistente la o gama variata de actiuni mecanice
Termosistem fatade caramida aparenta Techstone Avangarde 7

Montate cu rol de termoizolare, toate modelele de panouri caramida aparenta asigura un nivel redus de umiditate in peretii constructiei si au un aport major in eficienta energetica a cladirii. Prin instalarea panourilor in sistem termoizolare, pe langa avantajul energetic veti avea un avantaj major si din punct de vedere financiar.

Aspecte esentiale ale termosistemului Techstone

  • evitarea formarii condensului
  • pastrarea unei temperaturi constante
  • dispersarea caldurii in perioadele calde
  • rezistenta in timp, fara nevoia de mentenanta sau reparatii frecvente
  • asigurarea unui nivel optim de rezistenta la foc, prin alegerea oricarui model de panouri caramida aparenta marca Techstone

Daca v-am starnit curiozitatea si daca doriti sa vedeti gama completa de culori si finisaje, accesati aceasta pagina.

Panouri caramida aparenta Techstone Boston 4
fabricat in Romania - Techstone
Servicii si caracteristici termosisteme caramida aparenta Techstone Romania
Noutati, Placi caramida aparenta, Termosisteme fatade ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *