Site icon Caramida aparenta

Termosisteme pentru fatade – Galerie foto

Caramida aparenta antichizata Techstone Calabria

Pereţii din zidărie constituie una dintre cele mai utilizate soluţii constructive de la noi. Pentru a obține o termoizolare eficientă la acest tip de construcţii, este necesar să fie îndeplinite câteva cerințe.

Prima cerință se referă la grosimea materialului termoizolant. Grosimea se calculează în funcție de mai mulți parametri exteriori dar și în funcție de tipul de zidărie din care este executată construcția (cărămidă plină sau cu goluri, BCA, bolțari, beton sau panouri prefabricate din beton, etc.) și poate avea valori diferite de la o construcție la alta.

A doua cerință se referă la materialul utilizat pentru realizarea termosistemului. Se recomandă utilizarea produselor cu specificația “pentru fațadă”. Datorită unei experiențe îndelungate în ceea ce privește conformarea termosistemelor pe structuri din zidărie, Techstone Romania nu recomandă utilizarea polistirenului extrudat pentru termosisteme.

În cele din urmă, este necesar să se acorde o atenție deosebită execuției propriu-zise a lucrării, pe șantier, urmărindu-se respectarea unor detalii foarte importante: • întoarcerea termoizolației la golurile de ferestre și uși spre tâmplarie, pentru a împiedica pierderile de energie. În acest sens, tâmplăria se poate monta pe un toc orb care să permită întoarcerea materialului termoizolant fără a acoperi tocul ferestrei. • ţeserea plăcilor de polistiren expandat la colțuri (intrate sau ieșite) permite o rezistență mai mare în timp și împiedică apariția unor punți termice în zonele respective. • continuitatea termosistemului cu termoizolația acoperișului și cea a soclului este o cerință obligatorie care sporește eficiența termosistemului şi reduce șansa apariției unor punți termice în zonele respective. În cazul în care, din considerente locale, nu se poate face montajul termosistemului la exterior sau dacă termoizolarea pe exterior nu este suficientă, se poate monta un dublaj termoizolant la interiorul clădirii. În această situaţie însă este necesar un calcul privind comportamentul la vapori al fiecărui detaliu în parte. Soluţia de termoizolare la interior comportă dezavantaje referitoare la spațiul pierdut. De asemenea, este necesară o atenție deosebită la racordul materialului termoizolant cu tavanul și pardoseala. Finisarea se poate face placi imitatie caramida cu grosimea de 2 cm, pe care Techstone injecteaza rasini poliesterice armate cu praf de marmura sub forma de caramida aparenta, în funcție de condiționările legate de dimensiunea spațiului interior.

Nimic din toate aceste detalii nu sunt necesare daca achizitionati cele mai revolutionare termosisteme pentru fatade marca Techstone.

Detalii tehnice

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati specialistii Techstone.

TECHSTONE realizeaza orice fel de comenzi, fie pentru persoane fizice, fie pentru persoane juridice, in orice culoare si in orice cantitate. Va garantam cel mai scurt timp de livrare.

Exit mobile version