NEW ERA… Cel mai nou si mai eficient termosistem pentru fatade produs vreodata

Termosistem fatade Techstone New Era

Cel mai nou si mai eficient termosistem pentru fatade

In ultimii ani, tehnologia s-a dezvoltat rapid, oferind solutii noi si eficiente pentru diferite nevoi. Cu toate acestea, una dintre cele mai importante provocari pe care le intampina arhitectii si constructori este gasirea celei mai bune metode de a construi fatade rezistente la intemperii. Descoperiti in acest articol cel mai nou si mai eficient termosistem pentru fatade!

Ce este un termosistem pentru fatada?

Termosistemul pentru fatada este un sistem compus din panouri care asigura izolarea termica si protectia fatadelor. Panourile sunt fixate direct pe structura fatadei fara a lasa loc intre perete si panoul termoizolant. Termosistemul de fatada este un mod eficient de a izola termic o cladire, astfel incat sa se poata reduce consumul de energie pentru incalzire si racire.

Termosisteme pentru fatade - Techstone New Era
Termosisteme pentru fatade – Techstone New Era – detalii montaj

Avantajele unui termosistem pentru fatada

Având un astfel de termosistem, veți avea o casă mai confortabilă și mai eficientă energetic. Este important să alegi un material care se potrivește casei tale, care este durabil și ușor de întreținut. O fatadă bine izolată permite o reducere a costurilor cu încălzirea sau răcirea locuinței de aproximativ 40%. Datorită designului inovator, termosistemele moderne pentru faţade produse de TechStone au un aspect estetic placut şi se potrivesc oricarei structuri.

Cum se instaleaza un termosistem pentru fatada?

In prezent, se instaleaza tot mai des un termosistem de fatada. Acesta este un sistem de incalzire care asigura o temperatura constanta in locuinta si care nu necesita intretinere. Instalarea unui astfel de sistem este relativ simpla si se poate face chiar si de catre cei care nu au experienta in domeniu. Totusi, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti pentru a va asigura ca instalarea decurge fara probleme.

In primul rand, trebuie sa alegeti locul potrivit pentru montarea dispozitivului. De regula, se monteaza la exterior, astfel incat sa fie cat mai eficient posibil.

In al doilea rand, trebuie sa verificati daca suprafata pe care urmeaza sa il montati este curata si uscata. Daca nu este asa, curatati si abia dupa aceea incepeti montarea termosistemului pentru fatada.

Montaj termosistem New Era
Montaj termosistem New Era

Pentru detalii suplimentare click aici